گروه خبر: کاردار جمهوری اسلامی ایران در غنا پیش از ظهر امروز، با حضور در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی، با حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی، رئیس جامعةالمصطفی دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش مرکز خبر و اطلاعرسانی جامعةالمصطفی، در این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی، ضمن خوشامدگویی به آقای گرامی، به معرفی جامعةالمصطفی پرداخت و اظهار داشت: المصطفی در واحدهای داخل و خارج کشور خود، حدود ۱۵۰ رشته را در مقاطع مختلف در حوزه علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگشناسی ارائه مینماید و مدارک آن مورد تأیید وزارت علوم قرار دارد.
وی تجربه تلخ شیوع بیماری کووید ۱۹ را فرصتی برای توجه بیشتر به اهمیت آموزشهای برخط و غیرحضوری دانست و یادآور شد: جامعةالمصطفی در این دوران توانست با تکیه بر تجربیات گذشته خود در زمینه ارائه آموزشهای مجازی، یکی از مراکز علمی پیشرو در این زمینه باشد و اکنون این آمادگی وجود دارد در نقاط مختلف دنیا، به ویژه افریقا، آموزشهای مجازی المصطفی با سرعت بیشتری گسترش یابد.
وی اقدامات جامعةالمصطفی را در زمینه آموزش زبان فارسی، سرمایه بزرگی برای جمهوری اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: این سرمایه ارزشمند میتواند در ابعاد گوناگون فرهنگی، علمی، سیاسی و اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد و دانشآموختگان جامعةالمصطفی میتوانند بهترین سفیران برای دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای گوناگون باشند.
رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به فعالیت علمی جامعةالمصطفی در غنا، ابراز داشت: هماکنون، نزدیک به هزار نفر در دانشگاه اسلامی المصطفی در غنا مشغول تحصیل هستند. همچنین دهها نفر از طلاب غنایی نیز در سه مدرسه علمیه وابسته به جامعةالمصطفی در این کشور به تحصیل علوم دینی اشتغال دارند.
وی، با اشاره به تعامل روزافزون جامعةالمصطفی با دانشگاههای کشور، تصریح کرد: جامعةالمصطفی با نزدیک به چهار دهه تجربه در کشورهای مختلف جهان، آمادگی دارد در زمینه گسترش فعالیتهای بینالمللی دانشگاههای ایران نقش مؤثری ایفا نماید و هماکنون نیز در این زمینه، اقدامات خوبی صورت گرفته است و در دست اقدام قرار دارد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی، در پایان، افریقا را سرزمین فرصتهای بیشماری دانست که لازم است مورد توجه بیشتر مسئولان و بخشهای مختلف کشور قرار گیرد.
در ادامه، کاردار جمهوری اسلامی ایران در غنا نیز ضمن ابراز خرسندی از دیدار با حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی، فعالیتهای علمی و فرهنگی جامعةالمصطفی را در کشورهای مختلف به ویژه افریقا، در خدمت منافع جهان اسلام و شایسته تقدیر دانست.
آقای گرامی زمینههای فعالیت و تعامل در غنا را بسیار مساعد خواند و گفت: در سالهای گذشته، با تلاش مجموعههای مختلف، به ویژه جامعةالمصطفی، تعاملات فرهنگی و علمی ارزشمندی در غنا پایهریزی شده است و امیدواریم این فعالیتها با همکاری مجموعههای مختلف به عرصههای دیگر نیز گسترش یابد.
شایان ذکر است، در ادامه این دیدار، زمینههای مختلف گسترش همکاری و تعامل دوجانبه جامعةالمصطفی و سفارت جمهوری اسلامی ایران در غنا مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.