گروه خبر: همزمان با دهه مبارک فجر، همایش بزرگداشت چهلودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان «انقلاب اسلامی، بالنده و استوار»، با سخنرانی رئیس جامعةالمصطفی برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی در این مراسم، ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این همایش و تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) تا امروز منشأ خیرات و برکات ابدی برای امت اسلام بودهاند و پیروزی انقلاب اسلامی نیز به برکت فرهنگ علوی(ع) و فاطمی(س) شکل گرفت.
رئیس جامعةالمصطفی با نثار درود به شهیدان انقلاب اسلامی و روح مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب و عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن دهه فجر، ابراز داشت: انقلاب اسلامی نقطه عطفی برای همه عالم به شمار میآید و عظمت واقعی آن همچنان و پس از چند دهه به صورت کامل شناخته نشده است و آثار و نتایج این پدیده مهم در آینده آشکارتر خواهد شد.
وی ادامه داد: امروز که در آغازین سالهای گام دوم انقلاب اسلامی قرار داریم، به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی(مدظلهالعالی)، مرحله جدیدی از انقلاب آغاز شده که با آرمان بزرگ ایجاد تمدن اسلامی پیوند خورده است.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی، با اشاره به تقابل دو اندیشه بزرگ بلوک شرق و غرب در زمان پیروزی انقلاب اسلامی، ابراز داشت: در این زمان، جز دو ایده بزرگ، اندیشه مارکسیستی بلوک شرق و اندیشه سرمایهداری بلوک غرب، هیچ اندیشه دیگری مطرح نبود، ولی پیروزی انقلاب اسلامی راه جدیدی را گشود. انقلاب اسلامی، صرفاً براندازی رژیمی وابسته نبود، بلکه ارائه الگو و اندیشهای تازه برای بشریت به شمار میرفت که موجب غافلگیری و نگرانی قدرتها از انقلاب اسلامی شد و بنابراین، از روز نخست کوشیدند این پدیده را مهار و در صورت امکان حذف نمایند.
وی با اشاره به تلاش حکومتهای سلطهگر در ۴۲ سال گذشته برای مقابله با انقلاب اسلامی به اشکال مختلف، تصریح کرد: پس از آنکه بلوک شرق تا حد زیادی دچار فروپاشی شد و اندیشه مارکسیستی نقشآفرینی خود را در عرصه جهانی از دست داد، نظام سرمایهداری یا به ادعای خودشان لیبرال دموکراسی، مدعی ارائه برترین مدل مدیریت جهان گردید. جدا از اینکه این الگو در زادگاه خود چه مقدار موفق بوده است و امروز در خاستگاه خود با چه بحرانهای اساسی روبهروست، واقعیت این اندیشه و تفکر را میتوان در روابط غیرعادلانه بینالمللی مشاهده کرد.
رئیس جامعةالمصطفی حمایت از گروهکهای تجزیهطلب، بروز فتنههای قومیتی، ترور، تحریم، تحمیل جنگ طولانی و... را بخشی از توطئههای نظام سرمایهداری برای مقابله با اندیشه انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار داشت: هر یک از این فتنهها در هر نقطهای میتواند هر حاکمیت نوپایی را زمینگیر نماید، ولی انقلاب اسلامی با نیروی درونی و ذاتی خود و با رهبری فوقالعاده معمار بزرگ انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) و نیز ایثار و ازخودگذشتگی ملت بزرگ ایران، همه این توطئهها را پشت سر گذاشته است.
وی با اشاره به انواع دیگری از مواجهه جریان سلطه در عالم با انقلاب اسلامی در دهههای اخیر، ابراز داشت: آخرین ترفندی که دشمن در این مسیر به کار گرفته و بیشترین تلاش خود را به آن معطوف داشته است، جنگ روانی و تبلیغاتی با امت و ملت ماست. البته دشمن در این زمینه تجربهای طولانیمدت دارد و با همین روش توفیقاتی نیز در نقاط دیگر به دست آورده است. این تجربه به همراه پیشرفتها و دستاوردهای رسانهای در دهههای اخیر، فرصت فوقالعادهای برای تسلط بر افکار عمومی در اختیار جریان سلطه قرار داده است.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی ادامه داد: در گذشته، ابزارهای سخت و تجاوز نظامی برای به زانو درآوردن کشورها در دستور کار حکومتهای استعمارگر قرار داشت، ولی در قرن گذشته، این شیوه به انتهای مسیر خود رسید و شکست خورد. زمانی، دولتهای مدعی حقوق بشر امروزی همچون فرانسه، که خود را جزو پیشگامان تفکر لیبرال دموکراسی در عالم میداند، برای نگه داشتن الجزایر به عنوان مستعمره خود، بیش از یکمیلیون نفر را به قتل رساند یا امریکاییها که پس از وقایع جنگ جهانی دوم در جایگاه قدرتهای بزرگ جهان قرار گرفتند، برای جلوگیری از استقلال ملت ویتنام، بیش از دومیلیون نفر را کشتند و خود نیز به این وقایع اعتراف میکنند.
وی افزود: پس از آَشکار شدن ناکارآمدی این روش، حکومتهای سلطهگر به سمت تسلط بر افکار و اندیشه ملتها حرکت نمودند. امروز سلطهگران از امپراتوری دریایی و نظامی، به امپراتوری رسانهای روی آوردند و با راهاندازی صدها و هزاران شبکه تلویزیونی و پایگاه خبری و اطلاعرسانی به زبانهای مختلف در نقاط گوناگون عالم، تفکر مطلوب خود را ترویج مینمایند و اجازه نمیدهند هیچ تفکر دیگری به گوش برسد.
رئیس جامعةالمصطفی دستکاری حقایق و واقعیتها را یکی از شیطنتهای امپراتوری رسانهای غرب برشمرد و تصریح کرد: امروز شاهدیم چه حجم بزرگی از فعالیتهای این رسانهها معطوف به اسلامهراسی و مقابله با اسلام ناب محمدی(ص) است. ملت و کشور ما و به ویژه نسل جوان، آماج این جنگ جدید است که باید با هوشیاری، از این تقابل جدید نیز پیروز خارج شویم. در برابر این مواجهه همهجانبه، رسالت بزرگی بر عهده مراکز فرهنگی و علمی است تا در این رویارویی نقشآفرین باشند.
وی ایجاد ناامیدی و القای ناتوانی را یکی از اهداف اساسی این جریان رسانهای خواند و خاطرنشان کرد: توفیقات و دستاوردهای انقلاب اسلامی همچون در اختیار داشتن جایگاه پانزدهم جهانی در تولید علم، تبدیل شدن به یکی از قطبهای منطقه در موضوع بهداشت و سلامت، توسعه چشمگیر خدمات زیرساختی، آموزش و...، حقایقی است که دشمن از طریق جنگ روانی نمیخواهد دیده شوند و در مقابل، تمام تلاش خود را برای القای ناامیدی و فلاکت به جامعه قرار داده است.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی استقلال را مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی دانست و گفت: استقلالی که امروز این نظام به صورت بینظیر از آن برخوردار است، الهامبخش ملتهاست. با مرور خاطرات صاحبمنصبان حکومت گذشته میتوان دریافت که زمانی این کشور برای کوچکترین تصمیم، نیازمند اجازه بیگانگان بود و البته این وابستگی همهجانبه، امروز نیز متأسفانه در بسیاری از کشورها دیده میشود.
رئیس جامعةالمصطفی، در پایان، امید، صبر، توکل بر خدا و تلاش را مسیر اصلی پیروزی و پیشرفت چهلو دوساله انقلاب اسلامی دانست و ابراز داشت: به یاری خداوند متعال و با هدایت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی(مدظلهالعالی) و هوشیاری ملت بزرگ، این مسیر تا رسیدن به اهداف نهایی ادامه خواهد یافت.
شایان ذکر است مداحی اهلبیت(علیهمالسلام)، بخش آغازین این همایش پس از تلاوت آیاتی چند از کلامالله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی بود.
گفتنی است حجتالاسلام والمسلمین حاجصادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه، در سخنانی، توفیقات انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته و فتنههای دشمنان به منظور انحراف مسیر انقلاب را مورد توجه قرار داد.








