حجت الاسلام و المسلمین محسن قنبری معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی العالمیة در وبینار طوفان الاقصی ۱۵ تحت عنوان «فلسطین محور اتحاد جهان اسلام» که به همت معاونت امور ایران مجمع تقریب برگزار شد، اظهار داشت: جهان اسلام امروز بیش از گذشته به هویت ایرانی و اسلامی نیازمند است؛ هویتی که یک شخصیت واحد حقوقی منسجم به همه مسلمانان میدهد و آن جامعه اسلامی و یا کیستی و چیستی ایمانی است که همه ما از آن بهرهمند هستیم.
وی ادامه داد: هویت به ما یگانگی میبخشد، به ارزشها، باورها و رسوم و کلیت سبک زندگی که ما اتخاذ می کنیم، در زمان و مکان واحدی یگانگی میبخشد و کیستی و چیستی واحدی را به ما القا میکند.
حجت الاسلام و المسلمین قنبری گفت: اگر ادعا می کنیم که مسلمانیم یعنی متعلق به یک خانه بزرگ اسلامی هستیم که پیامبر اکرم(ص) آن را برای ما به ارمغان آورده است و اگر رنجی به یکی از اعضای آن خانواده وارد شود، بقیه اعضا نمیتوانند به راحتی از کنار آن بگذرند.
وی با بیان این مطلب افزود: اگر امروز بخواهیم یک مسأله مهم را مورد توجه قرار دهیم، آن بازگشت به هویت اسلامی ایمانی است که پیغمبر اکرم(ص) برای ما به ارمغان آورد و اهل بیت(ع) آن را توسعه دادند و مصلحان بزرگی برای حفظ آن تلاش کردند.
معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی العالمیة اضافه کرد: امروز هم وظیفه تبیین و حفظ و گسترش این هویت اسلامی ایمانی بر دوش ما گذارده شده است و همه ما باید این مأموریت را به نحو احسن انجام دهیم.در این بین توجه به آیات قرآنی ما را به عنوان یک پیشران به پیش میبرد و ما را به دوام و بقا دعوت میکند.
وی تأکید کرد: ما باید تقوای الهی را نه تنها در گفتار و بیان بلکه در کردار و کنش اجتماعی و سبک زندگی پیشه کنیم و تلاش کنیم مرگ ما هم ایرانی و اسلامی باشد و برای این منظور همه باید به عنوان مسلمان به ریسمان الهی یعنی قرآن کریم و سنت و اهل بیت(ع) چنگ بزنیم تا هویت دینی و قرآنی کسب کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین قنبری تصریح کرد: چند وقت پیش شاهد بودیم در کشورهای غربی که ادعای تمدن دارند، به قرآن توهین و به مقدسات مسلمانان بیحرمتی ش، ولی خداوند امروز تمامی این اوضاع را منقلب کرده است و شاهد هستیم از رخدادهای غزه، قرآن عزت پیدا کرده و مظلومترین کودکانی که بدون هیچ سرپناه ویا کسی که به او پناه ببرند، تحت حمایت قرآن کریم قرار گرفتند و سخن به تلاوت قرآن گشوده اند.
وی اظهار داشت: امروز انسانهای آزاد مردی در دنیا هستند که این توجه به قرآن را از مظلومان غزه یاد گرفتهاند و با خود میگویند، این مسلمانان چه اعتقادی دارند که تحت هجمات و حملات قرآن میخوانند و از آن انرژی می گیرند؟ امروز توجه به قرآن در اروپا و غرب هم بیش از پیش مشهود است و این زیست ایمانی و قرآنی ماست.
معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی العالمیة تأکید کرد: عضو دردمند امروز ما غزه است و فسطین، حمایت از مردم آن و دشمنی با کسانی که به بهانه قوم برتربودن مظلومان دیگر را مورد ستم قرار میدهند و حامیان آنها، عامل وحدت همه و هویت بخش ایمانی و اسلامی ماست.
حجت الاسلام و المسلمین قنبری خاطرنشان کرد: امروز جهان اسلام در اقتدار و اوج قدرت خود به سر میبرد و ایران اسلامی به عنوان عضوی از این هویت که پرچم حمایت از مظلومان عالم را برافراشته است، میتواند به عنوان الگو و حامی و برادر در کنار مسلمانان دیگر قرار بگیرد تا هویت جدید دینی شکل بگیرد و بر اساس آن به سمت تمدن نوین اسلامی حرکت کنیم که وعده پیغمران گذشته و اولیا و صالحان است و امروز ما در این مسیر باید تمام تلاش خود را تا آزادی کامل سرزمینهای اسلامی و رهایی مردم مظلوم عالم و به خصوص مردم مظلوم فلسطین داشته باشیم.
Δ