در این نمایشگاه علاوه بر غرفه المصطفی، مراکز دانشگاهی، علمی و درمانی تبریز نیز با هدف معرفی ظرفیت ها و توانمندی های علمی و سلامت مشارکت داشتند.
در غرفه المصطفی، دستاوردهای علمی، آموزشی، فرهنگی، قرآنی و بین المللی این نهاد علمی در معرض نمایش قرار گرفت.
تمامی خدمات آموزشی المصطفی از جمله آموزش های بلند مدت، غیرحضوری، دوره های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی و دوره های مهارتی برای برادران و خواهران در داخل و خارج از کشور با تنوع گسترده رشته ها و شاخه های دانشی در این نمایشگاه معرفی گردید.
نمونه ای از آثار علمی، فرهنگی و آموزشی به صورت نشریه، کتاب، پایان نامه، چکیده مقالات، مجموعه آثار همایش های برگزار شده و همچنین موضوع آموزش زبان فارسی در جامعةالمصطفی در این نمایشگاه ارائه گردید.
شایان ذکر است استقبال بسیار خوبی از غرفه المصطفی صورت گرفت و تعدادی از فراگیران از کشورهای مختلف از جمله ساحل عاج، نیجریه، پاکستان و… با حضور در این نمایشگاه، فعالیت ها و دستاوردهای المصطفی را به زبان های مختلف به مخاطبان ایرانی و غیرایرانی معرفی نمودند.
در این نمایشگاه برشورهای معرفی المصطفی در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت و هدایای نمایشگاهی نیز به برخی میهمانان ویژه تقدیم شد.
آقای الله اکبری، مدیرکل روابط عمومی المصطفی، از همه دست اندرکاران برپایی غرفه المصطفی در نمایشگاه همایش گردشگری علمی و سلامت تبریز به ویژه پشتیبانی همه جانبه نمایندگی المصطفی در استان آذربایجان غربی تقدیر نمود.
همچنین در کنار برگزاری این نمایشگاه، میز رواق هنر برگزار شد و استاد حسین پور کاشانی، در بخشی از غرفه المصطفی، هنر اصیل ایرانی اسلامی خطاطی را با خط های نستعلیق، نسخ و ثلث در معرض نمایش مخاطبان قرار داد که مورد استقبال دانشجویان و بازدیدکنندگان داخلی و خارجی قرار گرفت.
گفتنی است تعداد زیادی از طلاب، اساتید و فراگیران نمایندگی های المصطفی در قم و تبریز از ده ها ملیت، در این همایش شرکت داشتند و مورد استقبال مسئولان همایش قرار گرفتند.
سلام مگه در این همایش طلبه های آفریقای حضور نداشتند مگه طلاب آفریقای جامعه المصطفی غرفه ای دایر نمی کردند چرا هیچ عکسی از آنها دیده نمی شود فقط عکس های تکراری
Δ