این نشست با تلاوت قرآن کریم توسط فاطمه یعقوبی آغاز شد و سپس دعای عهد توسط حمیده اکبری، دکلمه توسط صابره محمدی، سرود توسط گروه سرود کوثر النبی و گروه سرود طنین وحی، دلنوشته توسط آمنه حسینی و برنامه های تفریحی توسط سمیه عظیمی و بصیره علی زاده اجرا گردید.
در ادامه خانم علوی در رابطه با اینکه اعیاد شعبانیه برای ما چه درس هایی می دهد توضیح داد و گفت: اولین درس ،درس آزادگی از امام حسین(علیه السلام) است، امام حسین نماد شجاعت و ایستادگی در مقابل ظلم هستند. امام حسین (علیه السلام) فرمودند: مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است. امام حسین (علیه السلام) برای بیداری انسان ها قیام کرد و هر کس می خواهد در راه حقیقت قدم بردارد، از امام حسین (علیه السلام) پیروی کند.
وی افزود: دومین درس ازحضرت ابوالفضل العباس است که آن هم وفاداری می باشد زیرا حضرت عباس(علیه السلام) اسوه صبر، وفاداری و ادب است، حضرت ابوالفضل با اخلاص و از خودگذشتگی خود، وفاداری خود را به امام حسین (علیه السلام) نشان داد.
خانم علوی، سومین درس را تجسم صبر و عبادت در سیره امام زین العابدین(علیه السلام) دانست و گفت: امام زین العابدین (علیه السلام) در کربلا با وجود سختی ها و مصائبی که بر ایشان گذشت، با صبر و عبادت پیام عاشورا را زنده نگه داشت و حتی در حالت بیماری هم دست از تبلیغ معارف اسلامی برنداشتند. پس از واقعه عاشورا، دشمنان اسلام می خواستند نور اهل بیت علیهم السلام را خاموش بسازند ولی امام با دعاهای خود در صحیفه سجادیه مطالب بلند عرفانی، معارف سیاسی و اجتماعی را بیان کردند. ایشان در بستر مریضی عبادت خدا را می کرد و در اسارت به تبلیغ معارف اسلامی می پرداخت و همواره علت قیام امام حسین (علیه السلام) را زنده نگه می داشت.
Δ