مدیرکل روابطعمومی و بینالملل شهرداری قم خاطرنشان ساخت: بر اساس چشم انداز شهر آرام و خرم برای قم تعریف و همچنین پیوست فرهنگی برای قم تدوین شده است.
وی با بیان اینکه قم با چنین ویژگی های تاریخی و هویتی رسالت متفاوتی دارد، گفت: لازم است با شناخت از رسالت طرفین و فصل مشترک کلیه مسائل مورد نظر احصا و متن تفاهم نامه تنظیم گردد تا نقشه راه مشخص و بر همان اساس اقدام نماییم.
کلانترزاده ضمن تأکید بر توسعه ارتباط در حوزه شهرداری ها، از برگزاری همایش روابطعمومی شهرداری مجموعه کلانشهرها به میزبانی قم خبر داد و افزود: برگزاری این همایش فرصت مناسبی است تا برای توسعه و تحکیم ارتباط دو مجموعه استفاده شود.
وی امضای تفاهم نامه همکاری بین رؤسای دو مجموعه با طرح موضوعات کارشناسی را زمینه ساز ارائه خدمات جدی تر عنوان نمود و بر اهمیت اشتراک گذاری تجارب و زمینه فعالیت ها و هم افزایی و تبادل اندیشه ها تأکید کرد و افزود: شهرداری دارای سازمان های تخصصی است که هر یک زمینه ساز ارائه خدمت و همکاری ها در حوزه بینالملل است؛ البته از ظرفیت سازمان میراث فرهنگی نباید غافل شد. از طرفی مثلث مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت، شهرداری و میراث فرهنگی می تواند بسیار مؤثر واقع گردد.
حجت الاسلام والمسلمین احمدی میانجی، رئیس مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت جامعةالمصطفی نیز ضمن خیر مقدم به میهمان این نشست نسبت به معرفی فعالیت های مؤسسه و تأکید بر هم افزایی و شناخت ظرفیت های دو مجموعه یادآور شد: قم باید به گونه ای به عنوان پایتخت مذهبی الگوسازی شود که شهرداری های دیگر کشورها نیز از آن الگوبرداری نمایند.
وی پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه کلی در سطوح رؤسای دو مجموعه و بازدید مدیران مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت از اداره کل بینالملل شهرداری قم را جهت توافقات و تفاهمات بعدی در عرصه بینالملل انجام پذیرد.
شهرداری قم جهت تعامل وهمکاری در زمینه تور قم گردی ویژه فراگیران مؤسسه و همچنین تشکیل جلسه مشترک با مدیران بینالملل کلانشهرها ،، تشریک مساعی و تعامل در خصوص برگزاری دوره های تمدنی موسسه با همکاری شهرداری و میراث فرهنگی در استان های قم، مشهد، شیراز، تبریز، اصفهان و تهران اعلام آمادگی نمود.
Δ