آیت الله دکتر عباسی در این دیدار که بعد از ظهر امروز در دانشگاه حضرت معصومه(سلام الله علیها) قم برگزار گردید، با تبریک دهه کرامت و سالروز ولادت با سعادت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(علیه السلام) و حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها)، خاطرنشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی، امروز شاهد توجه ویژه و رشد و ارتقای گسترده جایگاه بانوان در حوزه تعلیم و آموزش هستیم. هرچند بسیاری از معاندان و بدخواهان کشور تلاش بر کتمان دستاوردها دارند؛ اما همه شواهد و آمارها گواه بر این حقیقت است.
وی با اشاره به سهم کمتر از ۲۰ درصدی بانوان در ظرفیت آموزش عالی کشور پیش از انقلاب اسلامی، عنوان کرد: در حالی است که ظرفیت دانشگاهی کشور از حدود ۱۷۰ هزار دانشجو قبل از انقلاب اکنون به چندین میلیون نفر افزایش یافته است، بیش از پنجاه درصد از این ظرفیت قابل توجه به دختران اختصاص دارد. پیش از پیروزی انقلاب اسلامی کمتر از ۶۰۰ بانوی پزشک متخصص در کشور داشتیم اما امروز نزدیک به ۳۵ هزار پزشک متخصص از بانوان مشغول به خدمت هستند که این رشد در چنین مقیاسی حقیقتا بی سابقه است.
رئیس جامعةالمصطفی ادامه داد: طبیعتا رقبای تمدنی ما از این دستاوردها خرسند نیستند؛ زیرا نگاه آنان به بانوان، متفاوت با نگاه ما بوده و از سر خودبرتر بینی، انتظار دارند تمام دنیا بر اساس معیارهای آنان حرکت نماید. نگاه استکباری تمدن مادی غرب تلاش می کند تمام رقبا را از صحنه حذف نماید؛ اما واقعیت این است انقلاب اسلامی در مسئله رشد علمی به ویژه در بخش بانوان، کارنامه درخشانی دارد.
وی دستاوردهای علمی دانشگاه حضرت معصومه(سلام الله علیها) به عنوان دانشگاه اختصاصی بانوان در مجامع علمی و سهم آن در تولید علم را نشان دهنده پیشرفت چشمگیر کشور در رشد تولید علم با وجود سال ها تحریم، مقابله و فشار دانست و افزود: ایجاد فضایی متناسب و آرامش بخش برای حضور علمی خواهران در این دانشگاه اقدامی ارزشمند و قابل توسعه است و هر مقدار این دانشگاه ها موفق تر باشند، زمینه توسعه چنین الگویی افزایش می یابد.
آیت الله دکتر عباسی در ادامه به معرفی جامعةالمصطفی پرداخت و با اشاره به تنوع ملیتی کم نظیر آن در میان مراکز علمی جهان، ابراز داشت: یکی از خدمات ارزشمند این مجموعه توسعه زبان فارسی در سطح بین المللی است که پشتوانه بسیار خوبی برای عقبه فرهنگی ایران اسلامی در دنیا را تامین می نماید.
رئیس جامعةالمصطفی سامان دهی امور فرهنگی و آموزشی همسران و فرزندان طلاب غیرایرانی را یکی از ساحت های مهم فعالیت های این مجموعه برشمرد و تاکید کرد: خانواده های طلاب المصطفی نیازمند به آموزش های متنوع از جمله آموزش های مهارتی هستند که می تواند زمینه بسیار خوبی برای گسترش همکاری ها با دانشگاه حضرت معصومه(سلام الله علیها) باشد.
گفتنی است در ابتدای این دیدار خانم دکتر بردبار، رئیس دانشگاه حضرت معصومه (سلام الله علیها) ضمن خوشامدگویی به آیت الله دکتر عباسی و سایر مسئولان جامعةالمصطفی، اظهار داشت: دانشگاه حضرت معصومه ویژه بانوان در سال ۱۳۸۶ با شعار بانوی فرزانه- اعتلای خانواده تاسیس گردید و سه دانشکده علوم انسانی و هنر، الهیات و حقوق و مدیریت و حسابداری در این دانشگاه فعال است.
وی ادامه داد: سند راهبردی دانشگاه بر اساس آینده پژوهی، اسناد بالادستی و نیاز جامعه تدوین شده است. ماموریت های دانشگاه بر اساس مزیت های استان قم به عنوان پایتخت مذهبی و معادن ارزشمند استان، در عرصه صنایع فرهنگی تعریف گردیده است.
خانم بردبار با اشاره به انتخاب این دانشگاه به عنوان یکی از ده دانشگاه برتر کشور در سال ۱۴۰۲، خاطرنشان کرد: در عرصه همکاری های بین المللی ۱۶ تفاهم نامه میان دانشگاه حضرت معصومه(سلام الله علیها) و دانشگاه های دیگر کشورها به امضاء رسیده است. همچنین پیرامون تفاهم نامه ای که با جامعةالمصطفی العالمیه به امضاء رسید، جلساتی با مراکز مختلف المصطفی برگزار گردید و تعدادی فراگیر نیز از کشورهای مختلف در این دانشگاه پذیرش شدند.
گفتنی است در ادامه این جلسه که با حضور مسئولان دو دانشگاه برگزار شد، دو طرف به گفت وگو درباره توسعه زمینه های همکاری پرداختند و در پایان تفاهم نامه همکاری دوجانبه میان مجتمع آموزش عالی بنت الهدی و دانشگاه حضرت معصومه(سلام الله علیها) امضاء گردید.
Δ