حجتالاسلاموالمسلمین خالق پور، قائممقام رئیس جامعةالمصطفی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره دانشجویان بینالملل در ایران، طی سخنانی بر اهمیت همافزایی دانشگاههای ایران برای نقشآفرینی بایسته علمی در عرصه بینالمللی تأکید و این مهم را از نخستین و مهمترین گامهای رسیدن به مرجعیت علمی در عرصههای مختلف جهانی دانست.
وی در ادامه ضمن اشاره به ظرفیتهای ارزشمند جامعةالمصطفی، این نهاد فاخر بینالمللی را محصول انقلاب اسلامی برشمرد و اذعان داشت: تشکیل جامعةالمصطفی از ابتکارات مدیریتی امام خمینی(ره) است که در گام نخست در قالب تأسیس شورای سرپرستی حوزههای علمیه بینالملل و باهدف فعالسازی ظرفیتهای جهان اسلام در سراسر گیتی راهاندازی شد.
حجتالاسلاموالمسلمین خالق پور بابیان اینکه این شورای سرپرستی به دو مجموعه مرکز جهانی علوم اسلامی و سازمان مدارس خارج از کشور تقسیم و پس از سالها فعالیت با هدایتها و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، این دو مجموعه باهم تلفیقشده مجموعهای آراسته به نام خاتمالانبیا صلیالله علیه و آله تحت عنوان جامعةمصطفی تأسیس شد.
وی با اشاره به اینکه رئیس جامعةالمصطفی مستقیماً با نصب مقام معظم رهبری انتخاب میگردد، اظهار داشت: رویکرد دانشی جامعة المصطفی در دو قالب نظام سطوح حوزوی و نظام دانشگاهی ارائه میگردد؛ المصطفی ضمن تدوین ۴۰۰ رشته و گرایش، هماکنون بالغبر ۱۷۰ رشته و گرایش را برای بیش از ۴۰ هزار طلبه و دانشجو از حدود ۱۴۰ ملیت جهان ارائه میکند.
قائممقام رئیس جامعةالمصطفی با تأکید بر اینکه جامعه المصطفی تقریباً از تمام ملیتها دانشجو و فارغالتحصیل دارد، اذعان داشت: جامعةالمصطفی العالمیة آمادگی دارد تا نقش پل ارتباطی را ایفا نموده، دورهها و رشتههای تخصصی متعددی را با همکاری دانشگاههای داخل کشور و در بیرون از مرزهای ارائه و برگزار نماید.
وی بر اهمیت ارتقاء دانشافزایی طلاب و دانشجویان تأکید کرد و ابراز داشت: طلاب جامعه المصطفی علاوه بر ظرفیتهای دانشی بهروز مبتنی بر نگاه دینی و اشراب تفکرات انقلاب اسلامی، همه تلاشهای خود را برای بینالمللی سازی اندیشه اسلامی مهیا نموده، همواره آماده عقد تفاهمنامه با تمام دانشگاههای ایران اسلامی است؛ آمادهایم تا تمام ظرفیتها و تجارب خود را در اختیار دانشگاههای ایران قرار دهیم.
حجتالاسلاموالمسلمین خالق پور افزود: جامعةالمصطفی ضمن بازشناسی ظرفیتها خود را صد درصد در خدمت مجموعههای نظام مقدس اسلامی بهویژه دانشگاههای داخل کشور میداند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ