همزمان با میلاد با سعادت حضرت زینب (سلام الله علیها)، مراسم سالروز تاسیس مدرسه حضرت زینب نمایندگی تانزانیا با حضور اساتید، دانش پژوهان و برخی از بزرگان منطقه برگزار گردید. این مراسم با قرائت قرآن و مولودی خوانی توسط دانش پژوهان آغاز شد و در ادامه اساتیدی به بیان فضائل و مناقب آن حضرت پرداختند. […]
همزمان با میلاد با سعادت حضرت زینب (سلام الله علیها)، مراسم سالروز تاسیس مدرسه حضرت زینب نمایندگی تانزانیا با حضور اساتید، دانش پژوهان و برخی از بزرگان منطقه برگزار گردید.
این مراسم با قرائت قرآن و مولودی خوانی توسط دانش پژوهان آغاز شد و در ادامه اساتیدی به بیان فضائل و مناقب آن حضرت پرداختند.
مدیر مدرسه حضرت زینب سلام الله علیها در ابتدا ضمن تبریک و خوش آمدگویی به اساتید، دانش پژوهان و علاقمندان به آن حضرت افزود: امروزه در سرتاسر جهان، مخصوصا کشورهای اسلامی و علی الخصوص جامعه تشیع، تلاش استعمارگران و مهاجمان فرهنگی بر آن است که حیا و عفت بانوان را نشانه روند و جامعه را از این راه به بی بند و باری و بی دینی سوق دهند و در نتیجه به مطامع شیطانی خود برسند؛ چرا که آنها به خوبی دریافته اند اگر دین و مذهب تشیع را بخواهند نابود کنند، باید حیا، عفت و پاکدامنی را از بین ببرند . هرگاه از جامعه حیا رخت بربست و عفت در آن لگدکوب شد؛ دین هم بساط خویش را جمع خواهد کرد.
وی ادامه داد: حضرت علی (علیه السلام) به زیبایی می فرماید: «احسن ملابس الدین الحیاء؛ نیکوترین لباس دین حیا است». از روایت فوق به خوبی استفاده می شود که بین ماندگاری دین در جامعه و وجود حیا؛ رابطه تنگاتنگی وجود دارد . مهاجمان فرهنگی، بخوبی این رابطه و ملازمه را دریافته اند، از این رو این گونه القاء می کنند که «برنامه های ماهواره ای، به مثابه یک نیروی شورشی بسیار مؤثری عمل می کنند; بچه های مسلمان مسلّما لباسهای زیبایی را خواهند خواست که در شوهای تلویزیونی می بینند».
سخنران جلسه در ادامه اظهارل داشت: حضرت زینب (سلام الله علیها) بانوی حیا و عفت، مرزبان پاکی و پاکدامنی، دختر امیرالمؤمنین (علیه السلام) و زهرا مرضیه (علیها السلام)؛ در روز پنجم جمادی الاولی، سال پنجم یا ششم هجرت در مدینه منوره، خواستگاه حیا و پاکی، دیده به جهان گشود . هرچند مادر بزرگوارش را در پنج سالگی از دست داد، ولی ره توشه هایی گرانبها از حیا و پاکی در همین مدت کوتاه از مکتب مادر فرا گرفت . در دوران زندگی بابرکت خویش، مشکلات و رنج های فراوانی متحمل شد و بی شک مهم ترین و تلخ ترین آن، واقعه کربلا و داستان اسارت بود؛ در تمام این سختیها و حوادث تلخ، در کنار صبوری و بردباری; درس حیا و عفت را به همه آموخت. در ادامه مراسم، سرکار خانم دینا در سخنرانی خود ابراز داشت: از سنتهای الهی فرستادن بلا و سختی برای اولیاء و انبیاء است و با استناد به روایات می توان گفت که هرچقدر ایمان شخص بیشتر شود، غالبا سختی و مرارت بیشتری بر او وارد می شود . از آن جا که شخصیت حضرت زینب علیها السلام با واژه صبر و استقامت در برابر مصائب و سختیها قرین است به حدی که او را «ام المصائب » و «ام العزائم » نامیده اند، از اینرو پیرامون موضوع «صبر و استقامت » مطالب فراوانی را برای شخصیت ایشان بیان کرد. استاد جامعه النصطفی در ادامه خاطرنشان کرد: صبر و استقامت در برابر سختیها، یکی از مهمترین اصول اخلاقی اسلام است . در روایات به سه نوع صبر اشاره شده است; صبر بر مصیبت، صبر در مقابل معصیت و صبر در مقام عبادت و بندگی . در واقع یکی از معلمان صبر و استقامت برای شما دانشپژوهان همین بانوی بزرگوار هستند که از دوران از دست دادن مادر خود حضرت زهرا که ۵ سال داشتند شروع شد و تا دوران اسارت ادامه یافت. پر از درس و آموزنده برای تک تک ما خواهد بود.
Δ