در جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی گلستان برگزار شد :

درس اخلاق ویژه کارکنان و اساتید

درس اخلاق ویژه کارکنان و اساتید در جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی گلستان برگزار شد. در این درس که چهارشنبه ۱۶ آذر ماه برگزار گردید ، حجت الاسلام و المسلمین حسینی ریاست محترم المصطفی نمایندگی گلستان به ایراد سخن پرداخت. حجت الاسلام و المسلمین حسینی در درس اخلاق این هفته به تحلیل موضوع ” تولید ، […]

درس اخلاق ویژه کارکنان و اساتید در جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی گلستان برگزار شد. در این درس که چهارشنبه ۱۶ آذر ماه برگزار گردید ، حجت الاسلام و المسلمین حسینی ریاست محترم المصطفی نمایندگی گلستان به ایراد سخن پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی در درس اخلاق این هفته به تحلیل موضوع ” تولید ، توزیع و مصرف” پرداخت و در این زمینه اظهار داشت: از منظر آموزه های وحیانی ،موجودات عالم یا تولید کننده اند یا توزیع کننده و یا مصرف کننده. تولید می تواند در موضوعات مختلف باشد.از جمله تولید علم و اندیشه که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری است .

وی ادامه داد: پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) دست کارگر را می بوسید (سعد انصاری)؛چرا که کارگر اهل تولید است و خدمات او جامعه را رشد می دهد.جامعه اسلامی باید در ابعاد مختلف تولید کننده باشد تا در سلطه اجانب نباشد چرا که قرآن کریم هرگونه وابستگی به کفار را نفی می کند و می فرماید: ” وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا (و خداوند هیچ گاه برای کافران نسبت به اهل ایمان راه تسلّط باز نخواهد نمود.)”

رئیس نمایندگی گلستان در ادامه عنوان کرد: اگر مصرف کننده هستیم، می بایست اهل اسراف و تبذیر نباشیم چرا که قرآن کریم می فرماید : ” وَكُلوا وَاشرَبوا وَلا تُسرِفوا ۚ إِنَّهُ لا يُحِبُّ المُسرِفينَ (بخورید و بیاشامید، ولی اسراف نکنید که خداوند مسرفان را دوست نمی‌دارد!) همچنین می فرماید : “كُلُوا مِنَ الطَّيِّبَاتِ وَاعْمَلُوا صَالِحًا(از غذاهای پاکیزه (حلال) تناول کنید و به نیکوکاری و اعمال صالح پردازید ).”

حجت الاسلام و المسلمین حسینی در تبیین ضرورت پویایی اقتصادی جامعه اظهار داشت: مولي اميرالمؤمنين عليه‌السلام می فرماید : “اِنَّ اللهَ عَزَّوجَلَّ يُحبُّ المُحتَرِفَ الأَمينَ (خداوند متعال آدم درست‌کار صاحب حرفه را دوست مي‌دارد) چرا که با تولید و فعال سازی چرخه اقتصاد جامعه زمینه ساز رشد و سعادت امت و قطع وابستگی به بیگانگان می گردد.

وی افزود: اگر انسان تولید کننده نیست لااقل توزیع کننده خوبی باشد و در نظام توزیع رعایت عدل و انصاف را بنماید . و امروزه بخشی از مشکلات جامعه نیز با توزیع عادلانه و بموقع مرتفع می گردد و از مسئولان انتظار می رود در نظام توزیع تمام نقاط کشور خصوصا مناطق کم برخوردار را را مد نظر داشته و به این مهم توجه جدی داشته باشند.

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به این مهم که کاهلی و افسردگی ،منشا مفاسد اجتماعی و اقتصادی هستند، تصریح کرد: سعادت معاد در گرو معاش است و از این رو در منابع روایی ما از علی علیه السلام منقول است : “مَن وَجَدَ ماءً و تُرابا ثُمّ افتَقَرَ فَأبعَدَهُ اللّه(هر كه با وجود داشتن آب و خاك نيازمند باشد ، خدا [از رحمت خود ]دورش گرداند .)”.

شایان ذکر است این درس به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت مظلومانه ام ابیها و سیده النساء حضرت زهرا سلام الله علیها ، با ذکر مصایب آن آل الله و توسل به عنایات آن حضرت پایان یافت.