معاون پژوهش نمایندگی خراسان:

ایام جوانی به منزله شب قدر عمر انسان است

حجت‌الاسلام دکتر رقوی خطاب به طلاب تمهیدی جامعةالمصطفی خراسان در اهمیت عُمر و دوران جوانی ابراز داشت: ایام جوانی شب قدر عمر شماست و هر روز آن بهتر از هزار روزِ پیری است پس بهترین بهره را برای روز قیامت ببرید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جواد رقوی معاون پژوهشی المصطفی خراسان در کلاس درس اخلاق مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برادران با اشاره به حکمت‌های ترس از مرگ اظهار داشت: ما برای بقا آفریده شدیم و همیشه هستیم همه انسان‌ها فطرتاً میل به جاودانگی دارند. ترس از مرگ به این خاطر است که مرگ را ازدست‌دادن می‌دانیم. جاودانگی یعنی در دار دیگری زندگی کنیم و اینجا معبری برای رسیدن به دار خلود است. اما مهم چگونه بودن است.

معاون پژوهشی جامعةالمصطفی خراسان دوره نوجوانی را به “نهالِ درحال‌رشد” تشبیه کرد و افزود: اگر این نهال در این دوره اصلاح و شاخ‌وبرگ اضافه‌اش زده نشد و به شاخه تنومندی تبدیل شد دیگر قابل‌اصلاح نیست و جز سوزاندن آن چاره‌ای باقی نمی‌ماند. انسان هم اگر اصلاح نشد جز سوختن در قیامت راهی برایش باقی نمی‌ماند.

وی تصریح کرد: گناهان و غفلت‌ها مانند زخم چرکینی هستند که اگر مداوا نشد باید بر آن داغ نهاد تا درمان شود؛ لذا ازاین‌حیث جهنم و عذاب الهی نیز نوعی رحمت است.

حجت‌الاسلام دکتر رقوی با تأکید بر غنیمت شمردن سرمایه عمر، بیان داشت: بهترین کار برای شما این است که عمرتان که بهترین دارایی شماست صرف کسب بهترین چیزها که همانا کمال و سعادت است، شود.

وی عنوان کرد: دانش دین، علم، دانش و معرفتی است که با انسان می‌ماند و در قیامت نیز همراه انسان خواهد بود و کمال حقیقی کمالی است که از ناحیه علم و معرفت دینی نصیب انسان می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رقوی در پایان به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) با بیان بخشی از وصیت‌نامه آن حضرت، دقایقی را به ذکر مصیبت و روضه‌خوانی پرداخت.