کارگاه “اصول علمی تغذیه سالم” در نمایندگی گلستان

کارگاه تخصصی "اصول علمی تغذیه سالم وتاثیرآن در سلامت جسمی انسان"در مدرسه عالی خواهران نمایندگی گلستان برگزار شد.

خانم صلبی کارشناس صنایع غذایی و مدرس دانشگاه در این کارگاه دریافت کالری مناسب را نکته اصلی یک تغذیه‌ سالم برشمرد و عنوان کرد : دریافت مقدار کالری متناسب با میزان فعالیت از اصول اصلی تغذیه سالم است ، بنابراین می بایست میزان انرژی مصرفی خود را با میزان انرژی دریافتی خود متعادل نمائیم.

وی افزود : مصرف کم مواد مغذی می‌تواند به جسم آسیب بزند بدین صورت که اگر کمتر از میزان نیاز بدن مواد غذایی مصرف نمایید، وزنتان کم می‌شود. لذا باید طیف گسترده‌ای از غذا‌ها را مصرف نمایید تا اطمینان حاصل کنید که رژیم متعادلی را داشته و بدن شما تمام مواد مغذی مورد نیاز خود را دریافت می‌نماید.

کارشناس ارشد صنایع غذایی با بیان اهمیت تنظیم وعده‌های غذایی بر پایه کربوهیدرات‌های با فیبر بالا تصریح کرد: کربوهیدرات‌های نشاسته‌ای باید بیش از یک‌سوم از میزان غذایی را که می‌خورید، تشکیل دهند.یک تغذیه‌ سالم می‌تواند به شما کمک نماید تا مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید. سعی کنید حداقل با هر وعده اصلی یک غذای نشاسته‌ای داشته باشید.