در سازمان مرکزی المصطفی برگزار شد؛

جشن ولادت حضرت زهرا(س) و امام خمینی(ره)

جشن میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و فرزند برومندش حضرت امام خمینی(قدس سره) ظهر امروز در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین جزایری، معاون آموزش جامعةالمصطفی در این مراسم به پنج مرحله زندگی حضرت فاطمه زهراء(سلام الله علیها) اشاره نمود و اظهار داشت: ایام ولادت، حضور در مکه و حمایت از رسول گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله)، زندگی آن حضرت در مدینه و فضائل فراوانی که از حضرت در این دوره روایت شده است، دوره چند ماهه پس از رحلت رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) تا شهادت و دوره پس از شهادت تا ظهور امام عصر(عجل الله تعالی فرجه) که توسط خود حضرت تدبیر شد، پنج مرحله اصلی زندگی حضرت فاطمه زهراء(سلام الله علیها) را تشکیل می دهد.

وی در ادامه به تبیین دوره چهارم زندگی حضرت زهراء(سلام الله علیها) پرداخت و خاطرنشان کرد: در این مرحله با دو ویژگی ممتاز حضرت زهراء(سلام الله علیها) مواجه هستیم. نخست آنکه پس از رحلت پیامبر(صلی الله علیه و آله)، حضرت جبرئیل بر حضرت زهراء(سلام الله علیها) نازل می گردید؛ منصبی انبیایی که پس از آن حضرت منقطع گردید.

معاون آموزش المصطفی ادامه داد: دومین ویژگی بارز حضرت زهرا(سلام الله علیها)، در مادر و دختر گرامی ایشان نیز وجود داشت. حضرت خدیجه(علیها السلام) نخستین فردی بود که در اوج تنهایی پیامبر(صلی الله علیه و آله)، به او ایمان آورد و از نبوت حمایت موثر نمود. حضرت زینب(سلام الله علیها) نیز از همین ویژگی نسبت به امام حسین(علیه السلام) برخوردار بود و در اوج غربت اسلام و ظلمت جامعه بشری، مانند کوه ایستادگی نمود تا ماجرای کربلا به فراموشی سپرده نشود.

وی با تشریح شرایط جامعه اسلامی پس از رحلت نبی گرامی اسلام(صلوات الله علیه)، تصریح کرد:در دورانی که یاران نبی مکرم اسلام هر یک به بهانه ای مسیر دیگری را طی نمودند و در کنار امیرالمومنین(علیه السلام)، بیش از دو سه چهره شاخص حضور نداشت، حضرت فاطمه(سلام الله علیها) با شناخت کامل از رسالت خود در برابر سکوت و خمودگی جامعه اسلامی نسبت به مسئله جانشینی رسول خدا(صلی الله علیه و آله) ایستاد. قرائت  خطبه در مسجد رسول اکرم، مورد اهانت قرار گرفتن، گریه های آن حضرت و … بخشی از تلاش های ایشان برای جلوگیری از انحراف مسیر نبوت بود.

حجت الاسلام والمسلمین جزایری در پایان خاطرنشان کرد: همین ویژگی، در سطحی پایین تر، در وجود مبارک امام خمینی(قدس سره) نیز مشاهده می شود که در دوران خفقان و ظلمت طاغوت، انقلاب اسلامی ملت ایران را رهبری نمود. تشکیل جبهه مقاومت اسلامی در منطقه که مرهون تلاش شبانه روزی شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان دلاور ایشان است نیز الگوبرداری شده از ویژگی فاطمه زهرا(سلام الله علیها) بود.