حجتالاسلاموالمسلمین عابدی نژاد در سومین اجلاسیه کرسیهای نظریهپردازی نقد و مناظره که با حضور ریاست جامعه المصطفی، اعضای هیئتعلمی، جمعی از نظریهپردازان و ارائهدهندگان در سالن جلسات دفتر مرکزی المصطفی برگزار شد، ابراز داشت: کرسیهای نظریهپردازی میتواند منشأ برکات پژوهشی بسیاری برای جامعه المصطفی باشد که در بسط آن تقریرهای نوین و نظریات متعددی از مسائل علمی عرضه شود.
وی ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای پژوهشی جامعه المصطفی یادآور شد: جامعه المصطفی از بعد کیفی و کمی در برگزاری کرسیهای نظریهپردازی رشد بسزایی داشته، بیش از ۱۶۶ کرسی در حوزههای دانشی مختلف برگزار نموده است.
حجتالاسلاموالمسلمین عابدی نژاد، برگزاری کرسیهای مشترک را از دیگر راهبردهای معاونت پژوهش المصطفی برشمرد و با تأکید بر این که باید به شاخصههای اثربخشی کرسیهای علمی توجه داشته باشیم، خاطرنشان ساخت: همواره باید سعی نماییم تا موضوعات پژوهشی ما ناظر به نیازهای جامعه المصطفی و جوامع عرصه بینالملل انتخاب گردد.
معاون پژوهش جامعةالمصطفی با اشاره به این که در برگزاری کرسیها، باید به انتشار محتواهای پژوهشی کرسیها در قالبهای متعدد توجه روزافزونی داشته باشیم، اظهار داشت: باتوجهبه وجود امکانات متعدد رسانهای، موضوعات پژوهشی مبتلا به جوامع را در قالب برنامههای تلویزیونی و ماهوارهای برای مخاطبان بینالملل عرضه نماییم.
حجتالاسلاموالمسلمین عابدی نژاد در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: باتوجهبه مخاطبان بینالمللی المصطفی، برپایی کرسیهای نظریهپردازی در قالبهای متعدد زبانی، از اهداف مهم معاونت پژوهش جامعةالمصطفی است؛ چهبسا کرسیهای زبانی میتوانند عمده پیامها را در عرصه بینالملل بازنشر دهند.
Δ