نشست علمی پیرامون نامه رهبر انقلاب به دانشجویان امریکا

نشست علمی تحت عنوان «ضرورت مقاومت علیه ظلم و حمایت از مسلمانان فلسطین در نامه آیت الله خامنه ای(مدظله) به دانشجویان آمریکا» در مدرسه علمیه صادقیه ولایت کابل که از مدارس پیوسته نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان است با حضور اساتید و طلاب برگزار گردید.

در این نشست علمی آقایان محمدحسین احمدی و محمدامین محسنی کارشناسان و خانم حواگل مرادی دبیر علمی بود.

نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز گردید و سپس آقای احمدی با اشاره به این که دولت آمریکا به عنوان قدرت برتر در سطح معادلات جهانی، هر سیاست را که اتخاذ می کند، بیشتر از سایر دولت ها تأثیر گذار است، دولت آمریکا اما سرسپرده یهود وصهیونیسم جهانی است. موسسه آیپک(مجمع یهودیان آمریکا) به عنوان قدرت مندترین نهاد از نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا همیشه یک چک سفید امضاء می گیرد.

وی افزود: این تعهد مبتنی بر حمایت بدون قید وشرط دولت آمریکا از صهیونیزم جهانی ویهودیان ودولت اسرائیل است. یهودیان آمریکا وآیپک دارای قدرت لابیگری زیاد برافراد قدرتمند دولت آمریکا وافراد اثرگذار است. سناتورها، نمایندگان کنگره وحتی فرمانداران ایالت ها مورد لابی قرار می گیرد و به این نحو سیاست دولت آمریکا همیشه حامی بی قید وشرط یهودیان می ماند.

آقای احمدی گفت: در چنین شرایطی بعد از حمله چند ماهه اسرائیل به نوار غزه، راهپیمایی اعتراضی دانشجویان برخی دانشگاه های آمریکا علیه سیاست دولت آمریکا ودر حمایت از فلسطینیان نقطه عطفی در تاریخ آمریکا وجهان است. حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله) با درک موضوع وضرورت اهمیت مقاومت علیه ظلم، این تحول را نشانگر ورق خوردن صفحه جدید در تاریخ بشریت عنوان می کند.

وی اشاره کرد: در سالهای اخیر به لطف خدای بزرگ وهدایت نخبگان گمنام، جغرافیای مقاومت وسعت یافت وسرزمین های وسیع تری را در برگرفت. ما به عنوان مسلمان موظف به حمایت از ستمدیدگان هستیم. حداقل حمایت رسانه ای وحمایت در فضای مجازی از مظلوم در توان ما است که نباید دریغ داریم.

در ادامه آقای محسنی نحوه واگذاری غاصبانه سرزمین فلسطین را به یهودیان مورد اشاره قرار داده و بیان کرد: ناعادلانه ترین واگذاری سرزمین، در تاریخ بشری قضیه فلسطین است. مردم فلسطین غایب اصلی واگذاری است قدرت های فاتح جنگ جهانی تصمیم گرفتند این سرزمین را به یهودیان بدهند.

وی سپس به جنگ های مختلف اسرائیل و اعراب واین که برخی از کشورهای عربی به مرور از صف حامیان فلسطین جدا شدند وسازش نمودند اشاره نموده و اظهار داشت: حتی برخی از جنبش های فلسطین هم از اهداف اولی فاصله گرفتند وبه طرح سازش پیوستند ولی هیچ وقت شعله مقاومت خاموش نشد و خوشبختانه مقاومت با انعطاف پذیری در دنیای جدید با شرایط جدید وارد میدان شده است.