آیت الله قمی با اشاره تفاوت ذاتی انسان با دیگر موجودات، اظهار کرد: انسان پرسشگر است و همواره درصدد تحلیل اوضاع و کنکاش امور پیرامون و درصدد پاسخ به سوالات خود است.
وی افزود: طلاب باید بدانند و دریابند که برای چه به خود سختی تحصیل در مبانی دینی داده اند. پاسخ به این سوال خود می تواند انگیزه بخش بوده و امید برای ادامه این مسیر دشوار را به طلبه دین هدیه کند.
معاون بین الملل دفتر رهبری با بیان این که نهادسازی و جامعه سازی را در دستور کار خود در سال های تحصیل قرار دهند، ابراز نمود: تحصیل امور دینی و تقویت بنیه علمی و معنوی خود باید با مراجعت به کشورهای خود به دنبال تاسیس مراکزی باشند تا بتوانند جامعه پیرامون خود را متحول سازند.
عضو مجلس خبرگان ادامه داد: به فرموده مقام معظم رهبری وظیفه امت سازی را خواص به عهده دارند که در راس آنها طلاب علوم دینی قرار دارند. اگر طلاب صاحب قلم و صاحب فکر بتوانند جامعه پیرامون خود را به مبانی اسلام و هویت دینی اصلاح کنند، دیگر شاهد جنایات و فجایع کنونی در عالم اسلام نخواهیم بود.
آیت الله قمی در پایان اذعان نمود: طلاب المصطفی باید در سیره و زندگی شخصیت های مهم جهان اسلام همانند امام خمینی(قدس سره)، امام موسی صدر و حسن نصر الله دقت کنند و آن را مورد مطالعه دقیق قرار دهند که چگونه و به عواملی چنین شخصیت های تاثیرگذار در دل تاریخ پدید آمده و الگوی امت های اسلامی می شوند.
Δ