حجت الاسلام والمسلمین خالق پور، جانشین ریاست جامعةالمصطفی در این مراسم، با تاکید بر رسالت احیای نام سردار شهید قاسم سلیمانی، ابراز داشت: برای ادای حق این شهید گرانقدر، باید به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و ویژگی هایی که معظم له از ایشان بیان می دارند، مراجعه نماییم.
وی نخستین ویژگی شهید سلیمانی در کلام معظم له را تربیت یافتگی در مکتب حضرت امام خمینی(قدس سره) دانست و خاطرنشان کرد: همه ما باید امام خمینی(قدس سره) و مکتب و مبانی فکری ایشان آشنا باشیم. تنها با اشراف به این مبانی است که می توان در مسیر انقلاب ثابت قدم ماند و اکثر انحرافات نیز به دلیل نشناختن و یا کنار گذشتن مبانی فکری امام راحل(قدس سره) است. شهید سلیمانی مبانی فکری امام را به بهترین شکل شناخت و تا آخرین لحظه زندگی از آن فاصله نگرفت.
جانشین ریاست المصطفی، شهید سلیمانی را مولود دفاع مقدس خواند و گفت: اگر سردار سلیمانی یک امت شد، از بستر مبارزه با طاغوت و جهاد در برابر مستکبران برخاست. شهید سلیمانی از گلستان دفاع مقدس سرکشید و سروگونه جان خود را در مسیر انقلاب فدا نمود.
وی با اشاره به تلاش بدخواهان انقلاب اسلامی برای تلقین مفهوم انقلابی گری به معنی خشونت طلبی و پرخاشگری، ابراز داشت: نگاه شهید سلیمانی درون مرزی نبود و ایشان عنصر جامعی بود و دغدغه جهانی داشت. بنابراین برای او تفاوتی نمی کرد که در برابر جبهه استکبار در ایران مبارزه نماید یا در عراق و سوریه و لبنان. دل باید برای بشریت بتپد نه برای ملیت. از نظر اسلام مرزبندی های جغرافیایی اعتباری است و با تفکر یک امت و یک جامعه یکپارچه جهانی باید بیاندیشیم، دغدغه داشته باشیم و اهتمام بورزیم.
حجت الاسلام والمسلمین خالق پور، جمع میان معنویت،شجاعت، استواری و عقلانیت را ویژگی بعدی سردار سلیمانی خواند و گفت: این سردار پرافتخار، تدبیر را با معنویت و شجاعت و استواری همراه کرده بود. شهید سلیمانی خودسازی را سرلوحه زندگی خویش قرار داد. باید بدانیم صرفا خدمت به اسلام، انسان را موفق نمی کند. بسیاری بودند که تمام زندگی خود را برای خدمت گذاشتند اما عاقبت به خیر نشدند. رمز موفقیت خدمت به همراه خودسازی است.
وی ادامه داد: خدمتی ما را عاقبت به خیر می کند که بر جان اصلاح شده بنشیند. شهید سلیمانی در کلام رهبر معظم انقلاب، در کنار خدمت، اهل خودسازی بود. ایشان نسبت به رعایت حقوق دیگران، امانت داری و … حساس بود و بسیار مراقب بود واجبی از واجباتش ترک شود.
جانشین ریاست المصطفی، در پایان، شهادت سردار سلیمانی به دست یکی از شقی ترین انسان های عصر را از دیگر ویژگی های ایشان برشمرد و گفت: فیض شهادت یک گام است و اینکه انسان به دست چه کسی به شهادت رسد، فیضی دیگر است. شهادت سردار سلیمانی خود یک مکتب جهانی شد. هم زندگی او مبارزه با استکبار بود و هم شهادتش زمینه مبارزه را همچنان هموار نگه داشت و آن را جاودانی کرد.
Δ