در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدحسین ساجد ریاست مجتمع، خلاصه ای از وضعیت آموزشی در حال اجرا در مجتمع را بیان کرد و افزود: بحمدالله فعالیت این مجتمع به نقطه خوبی رسیده است که البته ایده آل ما بالاتر از این است.
وی با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های این مجتمع، اظهار داشت: این مجتمع یکی از سه حوزه دانشی جامعه المصطفی است و حلقه مفقوده حوزه علمیه است.
رئیس مجتمع آموزش عالی زبان، ادبیات و فرهنگ شناسی دنیا را تشنه دریافت داشته های عمیق و ارزشمند حوزه علمیه دانست و ادامه داد: مجتمع آموزش عالی زبان، ادبیات و فرهنگشناسی یکی از ساحت های جدی جامعةالمصطفی به شمار میرود و این مجتمع برای ارائه ظرفیتها و داشته های جامعةالمصطفی به دنیا آمادگی لازم را دارد و باید در مورد تقویت زبان و فرهنگ کوشش شود.
وی ضمن تشریح آمار طلاب و اساتید، رشته ها و مقاطع در حال اجرا، فعالیتهای فرهنگی و پژوهشی و انجمن ها، به توصیف جایگاه زبان در مجتمع پرداخت و افزود: بحمدالله فعالیت این مجتمع به نقطه خوبی رسیده است که البته ایده آل ما بالاتر از این است و نیاز به تقویت دارد. تقویت این مجتمع در واقع تقویت حوزه و تشیع است.
در ادامه جناب آقای دکتر مهدی نژاد رئیس مرکز توسعه و راهبردی المصطفی به جایگاه مجتمع زبان، ادبیات و فرهنگ شناسی در نظم کلان جامعه المصطفی پرداخت و اظهار داشت: در سایر واحدها برای بین الملل نیرو تربیت می شود ولی در این مجتمع کادر علمی تربیت می شود که از گذشته نیز دغدغه اصلی، تربیت کادر بوده چه در سطح داخل و چه خارج. و این رسالت بزرگی است که بر عهده این مجتمع قرار داده شده است و نیاز به حمایت بیشتر دارد.
Δ