شیخ غازی یوسف حنینه، رئیس هیئت امنای جمعیت علمای مسلمان لبنان در چهارمین اجلاسیه مدیران قرآنی استان قم با اشاره به اینکه مسلمانان با همه مشترکات باید حول محور وحدت حرکت کنند، گفت: فلسطین مسئله مهمی است که نحوه مواجه ما را با غرب مشخص میکند و این مسئله مهم منطقه غرب آسیا را تحت تاثیر قرار داده است و فلسطین با محور وحدت جامعه اسلامی باشد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر موضوع فلسطین مسئله مرکزی و اصلی غرب آسیا و مسلمانان است و همه فشار نظامی دشمنان در طول چهارده ماه جنگ باعث خستگی مردم جبهه مقاومت نخواهد شد و مردم فلسطین و لبنان از حقوق قانونی و طبیعی خود در منطقه عقب نشینی نخواهند کرد.
غازی یوسف حنینه به تلاش دولتهای عربی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و تلاش دولت بایدن در این زمینه اشاره کرد و با تاکید بر اینکه در دوره بایدن هم عادیسازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی با سرعت در حال اجرا است، گفت: حکام عربی بدون هیچ گونه شرم این موضوع را گسترش میدهند و در چنین شرایطی عملیات طوفان الاقصی اهمیت خود را نشان میدهد و قدرت گروههای مقاومت فلسطینی را به نمایش گذاشت و مانع تحقق اهداف شوم صهیونیستها و برخی حکامان عربی شد.
وی در خصوص نشستهای کشورهای عربی برای حمایت از فلسطین افزود: نشست کشورهای عربی هیچ محتوا و تصمیم گیری ندارد و فقط به صورت ظاهری برگزار میشود و بی عملی کشورهای عربی باعث میشود که اسرائیل سلطه خود را در منطقه داشته باشد و اهداف خود را ادامه دهد.
رئیس هیئت امنای جمعیت علمای مسلمان لبنان مقاومت را یک مسئله ضروری عنوان کرد و افزود: شهادت سید حسن نصرالله بهخاطر حمایت از مردم فلسطین بود و حزب الله لبنان پشتیبانی از مقاومت غزه را ادامه میدهد و مقاومت با وجود تمام خسارتها و از دست دادن فرماندهان خود، همچنان در برابر تهاجم و جنایت صهیونیستها ایستادگی کرده است.
وی با بیان اینکه ما به هیچ عنوان نباید از مقاومت کوتاه بیاییم، گفت: غربیها در ۷۰ سالی که تفرقه انداختند و کشورهای اسلامی را از هم دور کردند توانستند رژیم صهیونیستی را حمایت کنند، اما به برکت وجود مقاومت تمام اختلافات از بین رفت و با حمایتهای جمهوری اسلامی، مقاومت به درخت تناوری تبدیل شده که اسرائیل را به نابودی نزدیک میکند.
غازی یوسف حنینه گفت: در هر زمانی که پیروزیهایی به دست میآید فتنهها و نقشههای دشمن بیشتر میشود و باید بیشتر با وحدت و هماهنگی در برابر توطئههای دشمن ایستادگی کرد تا پیروزی نهایی به دست آید.
حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی نیشابوری، رئیس مرکز بین المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هم در این نشست با تاکید بر ضرورت اجرای دیپلماسی اسلامی در بین کشورهای اسلامی گفت: طرح جامع قرآنی رساله الله در کشورهای اسلامی مختلفی اجراشده است و امسال در ۶ کشور این طرح تقاضای میزبانی دارد.
وی ادامه داد: این طرح با حضور نمایندگان ۱۰ کشور به میزبانی ایران اجرا شد و امسال در منطقه آ، سه، آن برگزار شد و با توجه به اینکه این طرح در ارتباط با دار القرانهای خارجی اجرا میشود تاکنون ۳۰ کشور تحت تاثیر مستقیم این طرح قرار گرفتند.
حجت الاسلام حسینی نیشابوری گفت: طرح رساله الله بیشتر براساس ترجمه و تفسیرهای قرآنی و کتابهای صوتی با ترجمه قرآن و بر اساس فرمایشات رهبر انقلاب با هدف آشنایی با قرآن برای همه آحاد بشر و عاشق قرآن به زبانهای مختلف صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه تولیدات رسانهای در اشکال به روز و نرم افزارها از بخشهای دیگر این طرح است گفت: نشر پیامهای قرآنی در قالب انیمیشن و برنامههای صوتی و فیلم کوتاه و نشر آیات قرآنی در فضای مجازی از اشکالی است که در قالب این طرح اجرایی میشود.
حجت الاسلام محمد علی رضایی اصفهانی، مدیر انجمن قرآن پژوهی حوزه علمیه قم هم گفت: اجلاس دو فصلانه مدیران و مراکز علمی و گروههای علمی قرآنی با هدف هم افزایی مراکز قرآنی قم و نزدیکی تحقیقات و برنامه و جلوگیری از فعالیتهای موازی و تکراری در مراکز قرآنی مختلف است.
وی افزود: در این اجلاسیه ۶۰ مدیر مرکز علمی قرآنی حضور دارند و با هدف شناخت، برنامه ریزی، نظرات خود را در خصوص اجرای برنامههای قرآنی در سطح استان اعلام میکنند.
وی ادامه داد: طرح تشکیل پارلمان قرآنی در سطح بین الملل از طرحهای در دست پیگیری این دوره از اجلاسیه است و برخی از مراکز مانند سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گامهایی با هدف پیشگامی جمهوری اسلامی در مباحث قرآنی در دنیا برخواهند داشت.
Δ