وی ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) و مقام زن، با اشاره به موضوع تبیین سیره عملی حضرت و تحکیم بنیان خانواده با استناد به حدیث شریف کساء، اظهار کرد: این حدیث شریف چگونگی برخورد حضرت زهرا(سلام الله علیها) با والدین، فرزندان، و نحوه برخورد صحیح با همسر که با عشق و محبت و توام با احترام را بیان می کند، و یکی از امور مهم در ازدواج، رابطه محبت آمیز میان زوجین و استحکام بنیان خانواده است.
استاد رجاء قمی بیان کرد: نگرش حضرت به کانون خانواده توحیدی است که آن را به استوارترین نهاد اجتماعی مبدل می کند، خدا محوری در تمام جلوه های رفتاری و گفتاری ایشان به چشم می خورد و همواره رضایت پروردگار را بر رضایت خود مقدم می دانند.
سخنران مراسم اظهار داشت: از رمزهای بزرگ این حدیث، محوریت حضرت زهرا (سلام الله علیها) است که جایگاه والای این بانوی اطهر را نزد خداوند متعال آشکار میسازد؛ آنجاکه حضرت جبرئیل به خداوند متعال عرضه میدارد که این پنج تن چه کسانی هستند، خداوند متعال میفرماید: «هُمْ فاطِمَةُ وَاَبُوها وَبَعلُها وَبَنُوها؛ آنان: فاطمه، پدر، شوهر و فرزندانش هستند». همچنین این عبارت نشاندهنده جایگاه والا و شناخته شده حضرت در آسمانها و در میان فرشتگان الهى است.
Δ