در ابتدای این مراسم و پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، سرکار خانم زینب سادات ساکی تی شا؛ مدیر مدرسه المهدیه ضمن خوش آمد به حاضران، میلاد بزرگ بانوی جهانیان و فرزند برومندشان حضرت امام خمینی(قدس سره) را تبریک گفت و در ادامه کلیپی درباره حیات گهربار حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) پخش شد و سپس گروه سرود طلاب، اجرای زیبایی را ارائه کرد.
در ادامه خانم ام کلثوم پومی سوک، از فعالان فرهنگی شهرستان سموت پاکان طی سخنانی با اشاره به جایگاه والای حضرت زهراء ایشان را الگوی همه انسانها و نه تنها جامعه بانوان خواند و گفت جامعه زنان با الگوگیری از آن حضرت می تواند هویت اصیل و غنی خود را در جهان معاصر که در آن شاهد تهدیدهای فزاینده نسبت به شخصیت زن هستیم حفظ کند.
پس از آن خانم مسیطه بن سالم؛ معاون آموزشی مدرسه سنت دارون، در گفتاری با اشاره به جنبه های مهم الگویی زندگی حضرت فاطمه س بر چهار ویژگی ایمان و دانش و عمل صالح و اخلاق مداری در حیات پر برکت ایشان تاکید کرد و گفت بانوان به عنوان مادران و معلمان خانواده خود باید از بدو تولد فرزندانشان، آموزه های یاد شده را به ایشان منتقل کنند و بر اساس آن ایشان را تربیت کنند.
سومین سخنران این سمینار علمی، خانم سیده جمیله ساکی تی شا؛ مدیر انجمن زنان الصدیقه بود که در سخنان خود با بیان اینکه دخت گرامی پیامبر اسلام س مصداق انسان کامل است و نباید نگاهی فروکاهشی به ابعاد زندگی آن حضرت داشته باشیم بلکه باید با استخراج جنبه های مختلف زندگی ایشان الگوهای مختلفی را فراخور مخاطبان متنوع خود ارائه دهیم.
در ادامه خانم حمیده تینگ نام راب؛ معاون آموزش مدرسه المهدیه به عنوان سخنران پایانی این نشست، گفت جهان معاصر علی رغم همه دگرگونی ها و سرعت تحولات، دارای یک دسته بنیان های اخلاقی و انسانی ثابت است که همین امر لزوم بهره و الگوگیری از شخصیت بی همتای حضرت زهراء س را که دارای مقام عصمت است دو چندان می کند.
در قسمت اختتامیه این نشست، کلیپی از زندگی پر برکت بنیانگذار ج.ا.ا؛ حضرت امام خمینی ره پخش شد که مورد استقبال اضران قرار گرفت و سپس از شرکت کنندگان همنام با دخت گرامی پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) با اهدای جوائزی تقدیر به عمل آمد.
Δ