فراخوان مقاله همایش بیداری اجتماعی و وحدت ملی در افغانستان

همایش علمی بیداری اجتماعی و وحدت ملے در افغانستان به همت نمایندگی المصطفی در این کشور برگزار می شود.

همایش علمی بیداری اجتماعی و وحدت ملی در افغانستان در مباحث مفهومی و نظری چون؛ «چیستی بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، « مؤلفه های بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، «شاخصهای بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، «مبانی دینی بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، «مبانی نظری بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، «پیشینه بیداری اجتماعی و وحدت ملی در افغانستان» برگزار می گردد.

یکی از اهداف این همایش بررسی عوامل بیداری اجتماعی و وحدت ملی در افغانستان است که در موضوعاتی چون؛ «آموزه های قرآنی و نقش آنها در بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، « آموزه های روایی و نقش آنها در بیداری اجتماعی و وحدت ملی» و «سیره پیشوایان دینی و نقش آنها در بیداری اجتماعی و وحدت ملی در افغانستان»، «نخبگان حوزوی و دانشگاهی و نقش آنان در بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، «افزایش میزان با سوادی و نقش آن در بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، «تعامل مثبت گروههای مذهبی و قومی و نقش آن در بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، «رسانه ها و نقش آن در بیداری اجتماعی و وحدت ملی در افغانستان»، «مراکز آموزشی، مکاتب و دانشگاهها و نقش آنها در بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، «مدارس دینی و نقش آنها در بیداری اجتماعی و وحدت ملی»، «مراکز تحقیقاتی و نقش آنها در بیداری اجتماعی و وحدت ملی» و «احزاب سیاسی و نقش آنها در بیداری اجتماعی و وحدت ملی» پیگیری می شود.

بررسی موانع فراروی بیداری اجتماعی و وحدت ملی در افغانستان از دیگر اهداف این همایش است که در موضوعاتی چون؛ «قوم گرایی و منازعات داخلی در افغانستان»، «بی سوادی و نبود آگاهی عمومی در افغانستان»، «تبعیض و بی عدالتی در افغانستان»، «تعصبات قومی و مذهبی در افغانستان»، «تعصبات حزبی و انحصار طلبی در افغانستان»، «دخالت قدرتهای بیرونی و وابستگی خارجی»، «ناامنی و عدم ثبات سیاسی در افغانستان»، «عقب ماندگی و عدم توسعه علمی، سیاسی و اقتصادی» بررسی خواهد شد.

در بخش راهکارهای بیداری اجتماعی و وحدت ملی در افغانستان نیز بررسی مسائلی چون؛ «تبیین آموزه های وحدت بخش دینی»،« تأکید بر مشترکات دینی و تاریخی»، «ارتقای سطح آگاهی عمومی»، «مبارزه با تعصبات مذهبی و قومی»، «توسعه علمی و افزایش سواد» و «جهت دهی صحیح رسانه ها»، «گسترش عدالت اجتماعی»، «روشنگری علما و اندیشمندان»، «توسعه فرهنگی و اجتماعی» و «توسعه سیاسی و اقتصادی» هدفگذاری شده است

 

نویسندگان محترم مقالات علمی می توانند مشخصات هویتی ارتباطی و علمی خود را در یک صفحه به آدرس دبیرخانه همایش؛ کابل، دهبوری، چهارراهی شهید پوهنتون؛ جامعه المصطفی، طبقه چهارم، معاونت پژوهش ضمیمه نموده و همراه مقاله ارسال نمایند.

مقاله در یکی از محورهای معرفی شده یا در موضوع مرتبط با عنوان کلی همایش تدوین گردد. مقالات ارسالی باید دارای ساختار علمی مناسب شامل چکیده کلیدواژه ،مقدمه نتیجه و فهرست منابع بوده و در محیط ورد (Word) با فونت Mitra و با حجم ۱۵ تا ۲۵ صفحه (۲۰۰) کلمه ای باشند.

مقالات ارسالی نباید پیش از این در همایش و مجله دیگری ارائه و چاپ شده باشند. ۵ مقالات از طریق پست الکترونیک همایش به آدرس vpremiu.edu.af ارسال گردد.

ایمیل : Vpremiu.edu.af

آخرین مهلت ارسال مقاله: ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۱

تلفن: ۰۰۹۳۲۰۲۵۰۱۶۴۶ ۰۰۹۳۷۹۳۶۱۲۳۳۳

و اتساپ و تلگرام ۰۰۹۳۷۹۳۶۱۲۳۳۳