جشن ازدواج طلاب جامعةالمصطفی

همزمان با اعیاد مبارک ماه شعبان و سالروز ولادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) و روز جوان، جشن ازدواج جمعی از طلاب بین الملل جامعةالمصطفی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین شهامت با تبریک این اعیاد و گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: به برکت انقلاب اسلامی امروز زمینه حضور شما عزیزان برای تحصیل علوم و معارف اهل بیت(علیهم السلام) فراهم شده است و همه باید قدردان این انقلاب باشیم.

مسئول ستاد تشکیل خانواده طلاب المصطفی ادامه داد: بحث زندگی مشترک از آیات بینه خدا و در کنار نعمت هایی مانند امنیت، ایمان، قرآن کریم و … از بالاترین حسنات الهی است. جمهوری اسلامی ایران نیز یکی از بزرگترین حسناتی است که خدای متعال به ملت ایران و همه مستضعفان عالم عنایت فرمود.

وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(قدس سره) در شرایطی که کسی جرات نفس کشیدن در زیر سایه رژیم طاغوت را نداشت ایستاد و امروز جمهوری اسلامی ایران امیدبخش همه مظلومان و ستم دیدگان عالم است.

حجت الاسلام والمسلمین شهامت در پایان شناخت حسنات الهی را وظیفه همگان دانست و خاطرنشان کرد:‌ علاوه بر قدردانی این حسنات الهی، باید موانع پیش روی پیشرفت و سعادت را مرتفع نمود. بحث ازدواج تنها قرار گرفتن مرد و زن در کنار یکدیگر نیست. شما در زندگی خود باید به گونه ای باشید که الگوی زندگی دیگران قرار بگیرید.

گفتنی است در ادامه این مراسم، حجت الاسلام عباسی، کارشناس و استاد مباحث خانواده، به بیان نکاتی پیرامون زندگی مشترک به زوج های جوان حاضر در جلسه پرداخت.