جشن میلاد اعیاد شعبانیه در حوزه علمیه باب العلم نواگانوان سادات هندوستان برگزار شد

جشن میلاد اعیاد شعبانیه با حضور جمعی از علمای دینی و طلاب حوزه علمیه باب العلم نواگانوان سادات هندوستان و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی رئیس نمایندگی المصطفی در این کشور برگزار شد.

جشن میلاد اعیاد شعبانیه با حضور گسترده‌ی طلاب و علمای دینی در حوزه علمیه باب العلم نواگانوان سادات هندوستان برگزار شد. در این مراسم که با شکوه خاصی برگزار گردید، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی رئیس نمایندگی المصطفی در هندوستان به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی در سخنرانی خود به ویژگی‌های پیروان امام حسین (ع) اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های پیروان امام حسین (ع)، با حسین بودن است. ایشان با تأکید بر لزوم تطابق گفتار و رفتار، بیان کردند که همانطور که ما با زبان خود می‌گوییم «یا حسین»، باید با عمل خود نیز نشان دهیم که با حسین (ع) هستیم.

این مراسم در فضایی معنوی و با حضور پرشور طلاب و علاقه‌مندان به اهل بیت علیهم‌السلام، به منظور گرامیداشت اعیاد شعبانیه برگزار شد و تأکید بر ضرورت الگوگیری از سیره و آموزه‌های امام حسین (ع) در زندگی فردی و اجتماعی مسلمانان مورد توجه قرار گرفت.