مدرسه علمیه سلطانیه ولایت بلخ، وابسته به جامعة المصطفی افغانستان، میزبان نشستی فرهنگی-بصیرتی با موضوع حضرت علی اکبر (ع) بود. در این نشست که با حضور اساتید و طلاب برادر برگزار شد، آقای مصباح به عنوان کارشناس به تبیین ابعاد شخصیتی و نقش الگویی حضرت علی اکبر (ع) برای جوانان پرداخت.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و آقای مصباح در سخنان خود، حضرت علی اکبر (ع) را نمونهای کامل از یک جوان مؤمن، شجاع و با فضیلت دانست که میتواند الگویی برای جوانان در همه زمانها باشد. وی اشاره کرد که حضرت علی اکبر (ع) در دامان پدری بزرگوار همچون امام حسین (ع) پرورش یافت و از کودکی با ارزشهای اسلامی و اخلاقی آشنا شد.
آقای مصباح با اشاره به شباهت ظاهری و اخلاقی حضرت علی اکبر (ع) با پیامبر اکرم (ص)، ایشان را جوانی با بصیرت، متفکر و آگاه به زمان خود معرفی کرد که در مسائل مهم جامعه نقش فعالی ایفا میکرد.
وی شجاعت و دلاوری حضرت علی اکبر (ع) در واقعه کربلا را مثال زد و افزود که ایشان با وجود جوانی، در دفاع از حق و حقیقت لحظهای تردید نکرد و با تمام وجود در رکاب امام حسین (ع) جنگید و به شهادت رسید.
آقای مصباح در پایان، علاوه بر شجاعت، به فضایل اخلاقی فراوان حضرت علی اکبر (ع) از جمله مهربانی، دلسوزی، تواضع، احترام به بزرگترها و اهمیت به عبادت و بندگی خدا اشاره کرد و ایشان را الگویی برای جوانان در داشتن یک زندگی با فضیلت و ارزشمند دانست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ