دیدار نماینده جامعه المصطفی با رئیس جماعت اسلامی ھندوستان

حجت الاسلام و المسلمین سید کمال حسینی رئیس نمایندگی جامعه المصطفی در ھندوستان با حضور در دفتر مرکزی جماعت اسلام با سید سعادت اللہ حسینی رئیس جماعت اسلامی ھندوستان دیدار و گفتگو نمود.

سید سعادت اللہ حسینی رئیس جماعت اسلامی ھند، ضمن عرض خیر مقدم و توضیح جامع و کامل در خصوص فعالیت های این مرکز، بیان داشت: امیدواریم جامعه المصطفی در این دوره به توفیقات بیشتری دست یابد و ارتباطات این نھاد بین المللی با جماعت اسلامی ھند مستحکم تر شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی رئیس نمایندگی جامعه المصطفی در ھندوستان نیز پس از ابلاغ سلام آیت الله دکتر عباسی رئیس جامعه المصطفی العالمیه به رئیس و کارکنان جماعت اسلامی ھند، گزارشی از جامعه المصطفی ارائه و اظهار کرد: امیدواریم این دیدار آغازی برای تعامل بھتر و بیشتر بین دو مرکز بزرگ جامعه المصطفی العالمیه و جماعت اسلامی ھند باشد.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی تصریح کرد: جامعه المصطفی مانند فرمایشات قرآن کریم که شعاع ھدایتش باید به تمام انسان ھا برسد، در جذب طلاب نگاھی به مذھب خاص، نژاد خاص و ملیت خاص ندارد معتقد است که مراکز علمی برای رشد انسانیت تلاش کنند و به ھمین خاطر از پنج قارہ دنیا طلبه پذیرش دارد و علاوہ بر مذاھب اسلامی، فرق اسلامی را ھم دعوت کرده است، چون المصطفی معتقد است زمانیکه سایر فرق چھرہ واقعی اسلام را بفھمند با ھم ارتباط تنگاتنگ برقرار خواھند نمود و در کنار ھم قرار خواھند گرفت.

در پایان رئیس نمایندگی جامعه المصطفی از رئیس جماعت اسلامی هندوستان جهت حضور در ایران و بازدید از جامعه المصطفی و دیدار با ریاست جامعه المصطفی العالمیه دعوت نمود تا زمینه تعامل حوزه های اهل سنت هندوستان با المصطفی را بیشتر فراهم سازد.