نهمین اجلاسیه انجمن‌های علمی مجتمع بنت الهدی

نهمین اجلاسیه انجمن‌های علمی مجتمع آموزش عالی بنت‌الهدی با حضور معاون پژوهش جامعةالمصطفی برگزار شد.

این اجلاسیه با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین مسلمی، مدیرکل پشتیبانی‌های پژوهشی جامعه المصطفی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عابدی‌نژاد، معاون پژوهش جامعه المصطفی، حجت‌الاسلام و المسلمین طاهایی، رئیس مجتمع، روسای مدارس، اساتید، طلاب و مدیران گروه‌های علمی، برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین طاهایی ضمن تأکید بر ضرورت مسئله‌محوری در پژوهش‌ها، پژوهش بدون ارتباط با واقعیت‌های جامعه را بی‌برکت دانست و خواستار نقش‌آفرینی مؤثر طلاب در تولید علم شد.

در ادامه، حجت‌الاسلام و المسلمین عابدی‌نژاد پژوهش را رکن تمدن‌سازی اسلامی معرفی کرده و دو رسالت آن را «ایجاد معنای زندگی» و «سامان‌دهی سبک زندگی» دانست. وی خواستار بازنگری در اولویت‌های پژوهشی و حمایت بیشتر از پژوهشگران شد.

در پایان، از سردبیران نشریات و روسای انجمن‌های علمی تقدیر به عمل آمد. همچنین رئیس مجتمع از برگزاری همایش با موضوع «زنِ تراز در نظام تعلیم و تربیت اسلامی» در آینده نزدیک خبر داد و از پژوهشگران دعوت کرد با مشارکت فعال، در مسیر تولید محتوای علمی نقش‌آفرین باشند.