رئیس المصطفی در آیین تجلیل از اساتید مجتمع آموزش عالی فقه:

فراگیران المصطفی مشعل های فروزان نشر توحید و عدالت در جهان هستند

رئیس جامعةالمصطفی در آیین تجلیل از اساتید مجتمع آموزش عالی فقه، رسالت خدمت به فراگیران معارف وحیانی را از بزرگترین نعمت ها و رسالت های الهی دانست.

آیت الله دکتر عباسی با تبریک فرارسیدن دهه کرامت، ولادت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) و حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(علیه السلام) و همچنین هفته گرامیداشت مقام معلم، تصریح کرد: یقینا خدمت در نهاد بین المللی جامعةالمصطفی از نعمت های بزرگ خداوند است. نعمت ها هرچه بزرگتر باشد، طبیعتا مسئولیت ما نیز در برابر آن سنگین تر خواهد بود.

وی نعمت آموختن علم، هدایت انسان ها و تبلیغ معارف حق در عالم را از بزرگترین نعمت های الهی برشمرد و افزود: رساندن پیام خدا، انبیاء و ائمه معصومین(علیهم السلام) به عالم نعمت بزرگی است که جای شکر دارد و البته مسئولیت سنگینی را نیز به همراه می آورد.

رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به روایتی از امام صادق(علیه السلام) ابراز داشت: آن حضرت که همه ما در حوزه علمیه خود را شاگرد ایشان می دانیم، می فرماید آن کسی که دانش و معارف دینی و وحیانی را بیاموزد و این علم در روح و جان او تحقق پیدا کند و عامل به آن علم باشد و بر اساس حس رسالت و مسئولیت، دانش خود را در اختیار دیگران قرار دهد و معلم و مربی برای دیگران باشد، در حقیقت ملکوت عالم از جایگاه بزرگی برخوردار خواهد بود.

آیت الله دکتر عباسی ادامه داد: دنیای ما عالم اعتبارات است. هر کس در این جهان به اعتباری جایگاه و منصبی دارد. برخی حتی در توهماتشان خود را حاکم بر عالم می دانند اما حقیقت این است که در باطن عالم این افراد بسیار حقیر و کوچک هستند. آن که در حقیقت عالم بزرگ است، شما معلمان، عالمان و کسانی هستید که برای رساندن پیام الهی در عالم تلاش می کنید.

رئیس جامعةالمصطفی در پایان خاطرنشان کرد: امروز نهاد مبارک المصطفی که با تدبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تشکیل شد و با حمایت های دلسوزانه ایشان اوج گرفته و به عنوان یک نهاد بین المللی علمی و الهی در سراسر جهان شناخته شده است، میزبان مشتاقان و علاقه مندان معارف الهی از بیش از صد کشور جهان است. شما عزیزان در واحدهای آموزشی المصطفی در داخل و خارج از کشور در خدمت این دلباختگان معارف الهی هستید. دست پروردگان شما در نقاط مختلف عالم هر یک مشعل فروزانی از معارف الهی و نشر توحید و عدالت هستند. خانواده های شما نیز در این رسالت بزرگ همراه شما و یقینا در پاداش الهی آن نیز سهیم خواهند بود.