معاون پژوهش موسسه انقلاب اسلامی تبیین کرد:

زن و خانواده در ژرفای اندیشه های قرآنی امام خامنه ای

معاون پژوهش موسسه انقلاب اسلامی در هشتمین اجلاسیه کنگره اندیشه های قرآنی امام خامنه ای(مد ظله العالی)، به تبیین زن و خانواده در ژرفای اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری پرداخت.

آقای دکتر اسحاقی با تقدیر از این حرکت علمی ارزشمند در جامعةالمصطفی العالمیه، خاطرنشان کرد: درباره مقام معظم رهبری ما با شخصیتی مواجه هستیم که دارای ابعاد مختلف اما با اصل و پایه ثابت و استوار بر دانش، اندیشه و مفاهیم قرآنی و اهل بیتی(علیهم السلام) است بنابراین ما از هر کلام معظم له مستندات قرآنی و حدیثی را کشف می نماییم. مخاطب ایشان جامعه بشری از یک سو دوستداران انقلاب اسلامی تا معاندان و دشمنان است که ایشان در صف مقدم به جهاد کبیر تبیین می پردازند.

وی یکی از مهمترین عرصه های جهاد تبیین را موضوع زن و خانواده دانست و گفت: جهاد تبیین یعنی عدم پیروی از دشمن. امروز تمدن غربی به تخریب نهاد جامعه و بشریت کمر بسته است. خروجی این همایش باید این باشد که الگوهای موثر و مبتنی بر نیازهای جامعه بشری برای اقشار مختلف در نقاط مختلف جهان را ارائه نماییم.

معاون پژوهش موسسه انقلاب اسلامی هدف اصلی اندیشه قرآنی پیرامون زن را احیای جایگاه، کرامت و حقوق زنان دانست و تصریح کرد: آراء و اندیشه های مقام معظم رهبری در حوزه زنان و خانواده بر سه محور منزلت زن، حقوق و تکالیف زنان و نقش تاریخی آنان استوار است. مقام معظم رهبری در بیانات خود با استناد به آیه ۲۰ سوره روم، به تفسیر الهی خلقت زن و تشکیل خانواده می پردازد.

آقای اسحاقی به بیان مولفه های مختلف زن و خانواده در اندیشه قرآنی رهبر انقلاب پرداخت و در پایان ابراز داشت: امیدواریم امتداد حرکتی که در این همایش آغاز شده است را در تدوین پایان نامه ها و آثار علمی قابل استفاده در سیاست گذاری ها و تصمیم گیری های اجتماعی شاهد باشیم.