رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی در خراسان:

حمله به قرآن کریم به دلیل جلوگیری از توسعه جامعه دینی است

همزمان با آیین آغاز نیم‌سال دوم، سال تحصیلی جاری در نمایندگی المصطفی در خراسان جمعی از طلاب، اساتید و کارکنان این نمایندگی ضمن اقامه عزا برای امام هادی (علیه السلام) اهانت جنون آمیز به قرآن کریم و نفرت پراکنی علیه مقدسات اسلامی در برخی جوامع غربی و کشورهای اروپایی را محکوم کردند.
نقش امام هادی(علیه السلام) در تثبیت و حفظ جامعه شیعه

حجةالاسلام والمسلمین محمدرضا صالح رئیس نمایندگی خراسان در این آیین، با محکومیت این اقدام موهن، در سخنانی به مناسبت ایام شهادت امام هادی(علیه‌السلام) اظهار داشت: امام هادی(علیه السلام) در تقارن حیات مبارکشان با شش خلیفه، نقش بسیار مهمی در تثبیت و حفظ جامعه شیعه ایفا نمودند. لذا شناخت ویژگی‌های عصر امام هادی علیه السلام و تحلیل شرایط اختناق‌آمیز شیعیان آن عصر و زمان، نشان دهنده رسالت سنگین، عمق تأثیرگذاری و نقش آفرینی امام هادی علیه السلام در حفظ، تثبیت و گسترش تشیع است.

وی افزود: در این راستا اقدامات امام هادی(علیه السلام) برای حفظ جامعه شیعه استفاده از یک ساختار وکلایی و قرار دادن نمایندگان و وکلا با هدف تشکیل ساختار حاکمیتی غیررسمی و توسعه معارف دینی و اندیشه اهل بیت علیه السلام بود.

“زیارت جامعه کبیره” میراث گرانبهای امام هادی (علیه السلام)

حجةالاسلام والمسلمین صالح با اشاره به زیارت جامعه کبیره به عنوان میراث گرانبهای امام هادی(علیه السلام) ادامه داد: زیارت جامعه کبیره به عنوان یک منشور بسیار اساسی و گرانقدر از مجموع عقاید و باورهای شیعه برخوردار از ابعاد اعتقادی، سیاسی و به عنوان مبیّن جایگاه امامت، یک دوره کامل از اصول عقاید شیعه از توحید ناب توأم با ولایت است و امام رضا در حدیث سلسله الذهب بیان فرمودند.

وی اضافه کرد: زیارت جامعه کبیره بیانگر جایگاه ممتاز امامت در اعتقاد به توحید ناب است. لذا توحیدی که با اصل موضوع توسل و شفاعت و نقش اساسی اهل بیت علیهم السلام در منافات است و در آن به کسی غیر از خدا توسل و توجه نباشد از نگاه امام هادی مردود است و توحید ناب توحیدی است که از مسیر اهل بیت علیه السلام باشد.

برجستگی موضوعات سیاسی و حیات اجتماعی اسلام در زیارت جامعه کبیره

رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان تصریح کرد: بخش برجسته در زیارت جامعه کبیره، بخش‌های مربوط به موضوعات سیاسی و حیات اجتماعی اسلام است و ” ساسةالعباد” در زیارت جامعه کبیره جمله ای است که باید توشط اندیشمندان رمز گشایی بشود.

وی در بیان فرازی از امام خمینی (قدس سره) از جلد ششم صحیفه ایشان که در آن به بعد سیاسی زیارت جامعه کبیره اشاره شده است به نقل از ایشان اظهار داشت: اسلام همه چیز است … یکی از بدترین چیزهایی که اجانب در بین مردم و در بین خود ما القا کردند، این است که اسلام برای این است که ما همان عبادت بکنیم. چنانکه مذهب مسیح را هم مسخ کردند؛ مذهب مسیح مسخ شد. مسیح هرگز نمی‌شود که دعوتش این باشد که فقط عبادت بکنید، ظَلَمه را بگذارید به کار خودشان! این نمی‌شود؛ نبی نمی‌تواند اینطور باشد. مسخ شده است اینها. اینها اسلام را در نظر ما، در نظر جاهلین مسخ کردند؛ اسلام را به صورت دیگر نشان دادند. و این از کیدهایی بود که با نقشه‌ها پیاده شده است؛ و ما خودمان هم باور کردیم «آخوند را به سیاست چه»! این حرفْ حرفِ استعمار است: آخوند را به سیاست چه؟! «ساسَةُ العباد» لذا می بینیم که امام(ره) نقد دارند به این که مسیحیت حکام ظالم را به حال خودشان رها کرده اند.

حمله به حکومت اسلامی و مقدسات دینی ریشه در تاریخ دارد

حجةالاسلام والمسلمین صالح افزود: در این اغتشاشات اخیر در یک مطالعه اجمالی متوجه می شویم حمله به حکومت اسلامی چیز جدیدی نیست و بارها در تاریخ تکرا شده است و حمله به کشیش‌ها و کلیساها در عصر رنسانس و انقلاب فرانسه با هدف جداسازی جامعه دینی از اداره جامعه و حکومت و هجمه علیه مقدسات در امپراطوری عثمانی با نزدیک به ۶۰۰ سال سابقه حکومت و … نمونه هایی از تحرکات موهن در طول تاریخ هستند و امروز رد پای همان خط حمله به اعتقادات دینی و انحصار و به انزوا کشیدن دین در اغتشاشات اخیر دیده شد.

جدایی دین از سیاست، عامل عقب افتادگی

وی به نقل از امام خمینی (قدس سره) ادامه داد: “در «زیارت جامعه» است؛ «ساسة العباد». چطور امام را به سیاست آره، اما آخوند را به سیاست نه؟! حضرت امیر یک مملکت را اداره می‏کرد، سیاستمدار یک مملکت بود؛ آن وقت آخوند را به سیاست چه؟! این مطلبی بود که مُستَعمِر برای اینکه آخوند را جدا کند از دولت و ملت، القا کردند به او؛ آخوند هم باورش آمد! خود آخوند با ما مبارزه می‏کند که شما چه کار دارید به سیاست! «این آخوند سیاسی است»! این چیزی بوده است که ما را به عقب راند”.

استعمار، از تبدیل شدن حکومت دینی به عنوان الگو در جهان امروز واهمه دارد

رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان تصریح کرد: امام خمینی(قدس سره) با این نگاه در ۱۳ جلسه درس خارج در نجف نظریه ولایت فقیه را استخراج کردند و این نظریه مبنای حکومتی شد که امروز جهان را تسخیر کرده است و امروز این هجمه عظیم علیه جمهوری اسلامی به دلیل ترس از تبدیل شدن این حکومت دینی به عنوان یک الگو در جهان امروز است و امروز مشکل غرب و اروپا که به سپاه و قرآن حمله می کنند این است.

حمله به قرآن کریم، مصداق حمله به حکومت دینی است

وی با بیان اینکه حمله به قرآن کریم، مصداق حمله به حکومت دینی است اظهار داشت: امروز این تحرکات و این اهانت‌ها به مقدسات اسلام عزیز و تطهیر حکومت های سلطنتی قبل نظیر حکومت فاسد پهلوی ، نقشه‌ای برای از بین بردن دستاوردهای حکومت دینی است و این همان چیزی است که امروز همه دنیا را برای مخاصمه با جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اسلام ناب و قرائت امام خمینی(قدس سره) بسیج کرده است.

راه مقابله با نقشه‌های دشمن، جهاد تبیین است

رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان متذکر شد: وظیفه امروز همه آحاد مسلمان به ویژه جامعه روحانیت و وعاظ، شهر به شهر و منبر به منبر، چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی، مقابله همه جانبه با این جریان انحرافی آشکار، دفاع از مکتب، ایستادگی شجاعانه و بصیرت افزای، حداکثری مبتنی بر جهاد تبیین است.

وی در پایان با بیان حدیثی از امام هادی(علیه‌السلام) خاطر نشان کرد: امام هادی علیه‌السلام در بحارالانوار، ج۷۵،می فرمایند: اَلعالِمُ وَ المُتَعَلِّمُ شریکانِ فی الرُّشدِ، مأمورانِ بالنَّصیحَةِ، مَنهیّانِ عَنِ‌الغَشِّ؛ دانشمند و دانش آموزنده، در رشد و بالندگی شریکند، هر دو مأمور به خیرخواهی‌اند و هر دو از فریب نهی شده‌اند. وی تصریح کرد: خیانت، به هم آمیختگی حق و باطل و ظاهر کردن خلاف آنچه در دل است، از آفات غش هستند.