حجت الاسلام والمسلمین صالح، معاون فرهنگی تربیتی المصطفی در این مراسم اظهار داشت: تاریخ دفاع مقدس مملو از صحنه های غرورآفرین است و امروز در تقویم جمهوری اسلامی ایران، روز دزفول، پایتخت مقاومت ایران نام گاری شده است. طی دوران جنگ هشت ساله، دزفول بیش از دویست بار بمباران شد اما نماز جمعه این شهر هر هفته باشکوه تر برگزار می گردید. امام خمینی(قدس سره) فرمود خوزستان اسوه ایران است.
وی کسب علم را پیش نیاز تربیت دانست و گفت: اگر عالمی در مواقع سختی تنبلی کرد یا فکر کسب شهرت، مقام، ثروت و منافع مانع او برای ادای وظایفش شد، نخواهد توانست به رسالت الهی خود عمل نماید. انقلاب اسلامی قرائت جدیدی از اسلام مبتنی بر فرهنگ عاشورایی، مهدوی و اهل بیتی در مکتب امام خمینی(قدس سره) بود.
معاون فرهنگی تربیتی المصطفی، مقاومت را عمل به تکلیف الهی خواند و تاکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران اردوگاه اسلام اهل بیتی است. تضعیف اردوگاه جمهوری اسلامی ایران، تقویت اردوگاه رژیم صهیونیستی و استکبار است.
وی ادامه داد: در آزادی خرمشهر امام فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد زیرا نگاه ایشان عرفانی و الهی بود. از منظر امام، فتح خرمشهر فتح ارزش های متعالی انسانی و رسیدن به قله های توکل بر خدا، شجاعت، شهادت طلبی، مبارزه با ظلم و استکبار و دفاع از شرافت اسلامی است.
حجت الاسلام والمسلمین صالح با تاکید بر لزوم استفاده از الگوی مقاومت در حیات مدیریتی طلاب بین المللی، تصریح کرد: امروز در جبهه علمی و فرهنگی نباید از تکلیف و رسالت خود در دفاع از گفتمان انقلاب و مقاومت اسلامی باز بمانیم. با وجود اوج تبلیغات منفی، شبهه افکنی و سیاه نمایی دشمن، آنچه دزفول را اسوه مقاومت کرد این بود که هرگز دست خود را از دست ولایت خارج نکرد. طلاب جامعةالمصطفی نیز ولایت مدار و تکلیف مدار هستند و با هجرت علمی به ایران اسلامی، قطعا به رسالت الهی خود عمل خواهند نمود.
Δ