مراسم دعای پرفیض عرفه در نمایندگی تانزانیا

همزمان با نهم ذی‌الحجه و روز عرفه، مراسم پرفیض و معنوی قرائت دعای عرفه با حضور جمعی از طلاب مدارس علوم دینی، اساتید، ایرانیان مقیم و علاقه‌مندان به اهل بیت (علیهم‌السلام) در سالن اجتماعات نمایندگی جامعه‌المصطفی در تانزانیا برگزار شد.

این مراسم که در فضای معنوی و روح‌بخش برگزار گردید، با سخنرانی یکی از اساتید برجسته آغاز شد.

وی ضمن اشاره به فضیلت روز عرفه، به تبیین جایگاه دعا و نیایش در ارتقای معنوی انسان و تأثیر آن بر پاک‌سازی دل و تهذیب نفس پرداخت.

در ادامه، حاضران با دل‌هایی آکنده از اخلاص و خشوع، در فضایی آمیخته با نور، معنویت و آرامش، به قرائت دعای شریف عرفه پرداختند. زمزمه‌های روح‌نواز دعای امام حسین (علیه السلام) در این روز عظیم، فضای مراسم را آکنده از حال و هوای معنوی و اشک‌های عاشقانه کرد.

مراسم دعای عرفه به عنوان فرصتی برای تضرع، خودسازی و تقرب به درگاه الهی، مورد استقبال گسترده طلاب و شرکت‌کنندگان قرار گرفت و آنان این محفل را تجدید عهدی با خداوند متعال و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) دانستند.

در بخش پایانی مراسم، شعارهای «برائت از مشرکین» با شور و شعور اسلامی سر داده شد و بار دیگر روح استکبارستیزی و وحدت امت اسلامی در دل‌ها زنده گشت.

این برنامه، نمونه‌ای موفق از انس طلاب و مؤمنان با ادعیه اهل‌بیت (علیهم السلام) و تجلی پیوند معنویت، دعا و بصیرت در سرزمین تانزانیا بود.