در این محفل که با تلاوت قرآن توسط أستاد شیخ محمد غی از مدرسان و حافظان کل قرآن کریم آغاز شد، در ابتدا “شیخ شریف محمد مختار بارو” مجری برنامه اهداف برنامه و أهمیت حادثه غدیر را بیان نمود.
در ادامه اولین سخنران برنامه أستاذ “شیخ سعید غی” به بیان تحلیلی تاریخی از غدیر خم پرداخت و این رویداد را مهمترین رسالت پیامبر اسلام برشمرد که در کتب تاریخی معتبر به آن پرداخته اند.
در ادامه گروه سرود حزب الحق از مدرسه السبطین سرودی در وصف امام علی علیه السلام اجرا نمود که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.
همچنین “شیخ خلیل الرحمن سی” از استادان مبرز علوم دینی، در سخنانی أهمیت ولایت حضرت امام علی علیه السلام را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: تنها با ولایت امام علی علیه السلام است که اسلام اصیل را حفظ می شود. وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران که مایه افتخار و سربلندی مسلمانان جهان است، با ولایت امام علی علیه السلام توانسته در مقابل دشمنان اسلام و بشریت ایستادگی کند. شیخ خلیل الرحمن سی افزود: اگر مسلمانان خواهان عزت و سر بلندی و کرامت هستند باید به ولایت امیرالمومنین تمسک کنند.
همچنین یکی از دختران نوجوان متولد ایران، پیامی را در همدردی با ایرانیان به زبان فارسی اجرا نمود.
در ادامه “شیخ أحمد کان” رییس جمعیت سفینة النجاة ضمن سپاسگزاری از حضور همه شرکت کنندگان در این محفل، تاکید کرد: امروز همه مسلمانان باید برای نصرت جمهوری اسلامی ایران دعا کنند و ان شاءالله اسلام و جمهوری اسلامی ایران پیروز نهایی خواهد بود.
پایان بخش این مراسم، دعا برای شهدای اخیر جمهوری اسلامی ایران و پیروزی این کشور اسلامی بر جبهه کفر در روز مبارک غدیر بود که از سوی استاد پیشکسوت حوزه و دانشگاه جناب “شیخ حضرمی ون” انجام شد.
Δ