پیام اتحادیه علمای جعفری ترکیه در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

اتحادیه علمای جعفری ترکیه ( جابر ) علما زینبیه در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی بیانیه ای صادر نمودند.

متن بیانیه به این شرح است:

«ستمگران به‌زودی خواهند دانست که با چه انقلابی سرنگون خواهند شد!»

سوره شعراء، آیه ۲۲۷

بسم الله الرحمن الرحیم

رژیم صهیونیستی اسرائیل نه‌تنها ده‌ها هزار انسان بی‌گناه، از جمله کودکان، زنان و سالخوردگان را در فلسطین به خاک و خون کشیده و نسل‌کشی به راه انداخته، بلکه حالا چشم طمع به همسایه و دوست دیرین ما، ایران، دوخته است.

در شب ۱۳ ژوئن، اسرائیلِ کودک‌کش، که فرزند لوس امپریالیسم است، با حمله‌ای بزدلانه، شماری از ژنرال‌ها و دانشمندان ایرانی را به شهادت رساند و غیرنظامیان را نیز هدف قرار داد. ما برای این شهدای نظامی، علمی و مردمی طلب رحمت می‌کنیم و با مردم برادر ایران از صمیم دل ابراز همدردی داریم.

آمریکای امپریالیست و نوکر خون‌آشامش، اسرائیل، در حالی به ایران حمله کرده‌اند و رؤیای دخالت نظامی گسترده‌تری در سر می‌پرورانند که تصور می‌کردند سکوت امت اسلامی، فرصتی برای یورش است. اما پاسخ موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی، صهیونیست‌ها را کاملاً سردرگم و ناتوان ساخت. «گنبد آهنین»شان به «گنبدی سوراخ» بدل شد و کودکان غزه برای نخستین‌بار با آرامش خوابیدند.

پس از ضرباتی که ایران به رژیم صهیونیستی وارد کرد، نتانیاهو و دار و دسته‌اش دست به دامان آمریکا شدند. رئیس‌جمهور ماجراجوی آمریکا، ترامپ، بار دیگر با نقض قوانین بین‌المللی، با نیروی هوایی ایالات متحده به خاک جمهوری اسلامی ایران حمله کرد.

اسرائیل، خنجری است که امپریالیسم در قلب جهان اسلام فرو کرده است. این رژیم تنها برای فلسطین تهدید نیست، بلکه ترکیه، لبنان، عراق، ایران و همه ملت‌های مسلمان را هدف گرفته است. نباید فراموش کنیم که هدف نهایی صهیونیسم، ترکیه است!

همان‌طور که رئیس‌جمهور محترم کشورمان، رجب طیب اردوغان، در اجلاس سازمان همکاری اسلامی در استانبول گفت:
«سرنوشت استانبول جدا از سرنوشت شام، بغداد، تهران، مکه، مدینه، غزه و قدس نیست.»

پیروزی همسایه کهن ما، ایران، در برابر صهیونیسم و امپریالیسم، برای امنیت و آینده کشور ما نیز حیاتی است. اگر ایران مغلوب صهیونیسم شود، نوبت به ترکیه خواهد رسید؛ و اگر ترکیه تضعیف شود، سراسر جهان اسلام سقوط می‌کند و هدف نهایی آنان یعنی نابودی صدای رسای اسلام، یعنی اذان محمدی (ص)، و جایگزینی آن با بوق صهیونیستی، (نعوذ بالله)، تحقق می‌یابد.

ازاین‌رو امروز اتحاد مسلمانان، بدون توجه به مذهب، شیعه و سنی، دیگر یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت حیاتی است. اگر این تفرقه ادامه یابد، همواره پیروزی با ظالمان خواهد بود.

اکنون زمان سکوت نیست، بلکه وقت برخاستن است! باید با اتحاد مقاومت کنیم، شانه‌به‌شانه بجنگیم و به یاری خدا این ابرهای سیاه را کنار زده، نقشه‌های شوم دشمن را در نطفه خفه کنیم؛ و ان‌شاءالله همگی با هم در مسجدالاقصی نماز بگزاریم.

همچنین، ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که نقش اصلی امپریالیسم را ایفا می‌کند، با گستاخی و بی‌ادبی، رهبر جمهوری اسلامی ایران را مورد اهانت و تهدید قرار داده است. ما در CABİR، اهانت به هیچ‌یک از علمای ادیان، به‌ویژه بزرگان دین مبین اسلام را نمی‌پذیریم و این زبان زشت و موهن را محکوم می‌کنیم.

ما ملت ترکیه بار دیگر فریاد می‌زنیم که در برابر رژیم صهیونیستیِ کودک‌کش ایستاده‌ایم و در کنار همسایه‌مان، ایران، در دفاع از حق و عدالت هستیم.