حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیمی:

تابوت شهدا، نماد عظمت ملت و تجلی کربلاست

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی در مراسم عزاداری سیدالشهدا ( علیه السلام) مجتمع آموزش عالی بنت الهدی، با اشاره به تشییع پیکر شهدا، این تابوت‌ها را نه فقط حامل پیکر شهیدان، بلکه نمایانگر تمام عظمت ملت ایران دانست و اظهار داشت: «پیکرهایی سبکبال، پیچیده در پرچم ایران که سرود "کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا" را در گوش تاریخ می‌خوانند.»

وی در ادامه، خطاب به شهدا تاکید کرد: «این پرچمی که بدن‌های مطهر شما در آن پیچیده شده، تا ابد برافراشته خواهد بود.» او همچنین از خداوند متعال، توفیق عمل به آنچه گفته می‌شود و شنیده می‌شود را خواستار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای ابراهیمی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی آیات قرآن کریم اشاره کرد که به گفته وی، تاثیر عمیقی بر اولیای الهی و عارفان دارند. وی آیه شریفه «كَلَّآ إِنَّهُمْ عَن رَّبِّهِمْ يَوْمَئِذ ࣲ لَّمَحْجُوبُونَۖ» را از جمله این آیات برشمرد و بیان داشت: «تاکید و مفهوم این آیه آنقدر سنگین است که اولیای الهی را متاثر می‌کند.»

او “محجوب” بودن را به معنای محرومیت از عالم ملکوت، عدم درک صداها و بوهای ملکوتی، و نادیدن نزول ملائکه و حضور حضرت زهرا (س) در مجالس امام حسین (ع) دانست و افزود: «در آخرت، محجوب به معنای محرومیت از شفاعت اولیای الهی و رحمت خداوند است.»

حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیمی درد “حجاب و فراق” را برای اولیای الهی بسیار سنگین توصیف کرد و به فرازی از دعای کمیل امام علی (ع) اشاره کرد: «فَهَبْنِي يَا إِلهِي وَسَيِّدِي وَمَوْلاَيَ وَرَبِّي، صَبَرْتُ عَلَىٰ عَذَابِكَ، فَكَيْفَ أَصْبِرُ عَلَىٰ فِرَاقِكَ.» او جهنم را نه فقط آتش، بلکه دوری از پروردگار و محرومیت از وصال او دانست و بهشت حقیقی را قرب، وصال و دیدار محبوب برشمرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین جناب آقای ابراهیمی در پایان سخنان خود، بر این نکته تاکید کرد که حجاب‌های معنوی، محصول اعمال و رفتار انسان در دنیا هستند و با استناد به آیات قرآن کریم، از جمله «كُلُّ نَفْسٍ بِمَا كَسَبَتْ رَهِينَةٌ» و «وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ»، بیان داشت که هر کس در گرو عمل خویش است و کسی بار گناه دیگری را به دوش نمی‌کشد.