در ابتدای این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین سعیدیفاضل با خیرمقدم به میهمانان، ضمن تشریح فعالیتهای علمی و پژوهشی نمایندگی خراسان، ظرفیتهای پژوهشی این نمایندگی را در راستای تحقق رسالت المصطفی بسیار بالا توصیف کرد.
حجت الاسلام والمسملین رضایی نیز در ادامه با معرفی فعالیتهای پژوهشگاه، به ظرفیتهای متعدد برای تعامل با نمایندگی خراسان اشاره کرد.
وی جشنواره شیخ طوسی را چکیده فعالیتهای پژوهشی المصطفی دانست و ابراز امیدواری کرد این جشنواره فاخر در آیندهای نزدیک در مشهد برگزار شود.
رئیس پژوهشگاه المصطفی با اشاره به بخش ویژه جشنواره، بر ظرفیت آن برای برگزاری نشستها و کرسیهای علمی مشترک تأکید و خاطرنشان کرد: جلسات علمی جهت تولید مقالات همایشی و گفتوگوهای موضوعمحور علمی از دیگر ظرفیتهای نمایندگی خراسان است.
وی با اشاره به کتاب تاریخ حوزههای علمیه، جلد هشتم آن را مربوط به حوزه علمیه خراسان دانست و از رونمایی این اثر در آیندهای نزدیک در نمایندگی خراسان خبر داد.
Δ