روز جهانی غذا رویدادی است که همه ساله در تاریخ ۱۶ اکتبر سال میلادی گرامی داشته می شود.
هدف از این اقدام افزایش آگاهی مردم بر لزوم تامین امنیت غذایی و برخورداری از رژیم غذایی سالم است
به همین مناسبت نشستی با حضور خانم دکتر رجایی، رئیس امور تغذیه سازمان بهداشت اصفهان در جمع طلاب اقامتگاه خواهران برگزار شد.
در این نشست، خانم دکتر رجایی بعد از تبیین هرم غذایی و الگوی تغذیه صحیح، طلاب را به توجه به نیازهای بدنی جهت تعالی علمی و نشاط روحی توصیه کرد و در پابان به سوالات آنان پاسخ گفت.
Δ