جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در مدرسه عالی بنت المصطفی

به مناسبت سالروز میلاد فرخنده حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها و گرامیداشت روز زن و مقام مادر جشنی ویژه طلاب مدرسه عالی بنت المصطفی برگزار شد.

در این مراسم که تعدادی از اساتید و کارمندان هم میهمان طلاب بودند حجه الاسلام و المسلمین آقای دکتر رضایی با اشاره به آیه ۲۶ سوره مبارکه اعراف و تبیین معنایی فراز “لِبَاسًا يُوَارِي سَوْآتِكُمْ وَرِيشًا ” حاضران در جلسه را با پوشش مورد رضایت پروردگار یعنی لباسی که نمادی از آرامش، امنیت، زینت و کرامت انسان و باعث تعالی جامعه می شود آشنا کرد و در ادامه به رویکرد جامعه غربی به زن، جایگاه و اختصاصات آنها به ویژه در حوزه پوشش اشاره و بر لزوم تواضع، خویشتنداری و تقوا بانوان جامعه اشاره نمود.

از دیگر برنامه های این جشن تجلیل از زحمات مادران معنوی طلاب در مدرسه عالی بنت المصطفی و اقامتگاه های خواهران، اجرای سرود توسط طلاب و مدیحه سرایی ذاکر اهل بیت علیهم السلام و تقدیر از برندگان مسابقات فرهنگی مدرسه بود.

در این مراسم به همه طلاب شرکت کننده به رسم یادبود هدیه ای تقدیم شد.