دیدار رئیس جامعه المصطفی هندوستان با مفتی اعظم دهلی

در راستای تحکیم وحدت امت اسلامی و همکاری میان مجامع علمی و اندیشمندان مذاهب مختلف، حجت الاسلام و المسلمین حسینی، رئیس جامعه المصطفی نمایندگی هندوستان با حضور در دفتر مفتی اعظم دهلی در هندوستان، با وی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، «شیخ مکرم»مفتی اعظم و امام جمعه اهل سنت در دهلی، ضمن استقبال گرم و خوش آمدگویی، ابراز امیدواری کرد با گفت‌وگو و همکاری و هم‌افزایی با مراکز علمی و حوزوی در تبادل اندیشه و معارف دینی، وحدت امت اسلامی تحکیم و تقویت گردد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی، رئیس جامعه المصطفی در هندوستان نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، به مفتی دهلی ابراز داشت: امت اسلامی با تاسی به مکتب پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) باید در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

وی در ادامه به نقش علمی جامعه المصطفی در ایجاد وحدت و بیداری اسلامی اشاره نمود و به امام جمعه اهل سنت دهلی یادآور شد که دانشگاه بین المللی جامعه المصطفی بستر بسیار خوبی را برای تحصیل مشتاقان به تعلیم معارف اسلام برای تمامی مذاهب فراهم نموده است

نماینده المصطفی همچنین آمادگی خود را جهت همکاری با مدارس اهل سنت در زمینه های مختلف اعلام نمود.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی در ادامه تاکید کرد که تداوم این جلسات و همکاری ها بسیار ارزشمند و راهگشا خواهد بود و ترویج معارف قرآن کریم و تقویت آموزه‌های دین مبین اسلام از اهداف این همکاری‌ها خواهد بود.