اختتامیه نمایشگاه متمرکز دستاوردهای پژوهشی المصطفی

آیین اختتامیه نمایشگاه متمرکز دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی العالمیه، از صبح امروز در مجتمع فرهنگی امام خمینی(قدس سره) آغاز شد و غرفه های برتر نمایشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

دبیر هفته پژوهش المصطفی با تقدیر از تلاش فراوان دست اندرکاران نمایشگاه متمرکز دستاوردهای پژوهشی المصطفی، خاطرنشان کرد: یکی از درخواست های چهره های علمی بازدید کننده از نمایشگاه، برپایی این نمایشگاه در مراکز دانشگاهی کشور برای آشنایی جامعه علمی با ظرفیت ها و دستاوردهای علمی المصطفی بود.

آقای عابدی در ادامه گزارشی از نمایشگاه متمرکز دستاوردهای پژوهشی المصطفی ارائه نمود و از بازدید ده ها چهره علمی و صدها پژوهشگر در قالب گروه های علمی مختلف از این نمایشگاه خبر داد.

در بخش پایانی این مراسم از غرفه های برتر نمایشگاهی تقدیر به عمل آمد.

از میان مراکز جامعةالمصطفی، از غرفه نمایندگی جامعةالمصطفی در اصفهان به عنوان رتبه نخست، نمایندگی جامعةالمصطفی در خراسان به عنوان رتبه دوم و نمایندگی جامعةالمصطفی در گلستان به عنوان غرفه شایسته تقدیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی تقدیر به عمل آمد.

از میان مراکز پیوسته المصطفی، رتبه نخست به غرفه جامعه آل البیت(علیهم السلام)، رتبه دوم به غرفه مدرسه امیرالمومنین(علیه السلام) و عنوان غرفه شایسته تقدیر به حوزه الاطهار التخصصیه اختصاص یافت.