در این مراسم که سهشنبه دوم دیماه برگزار گردید، دکتر بردبار، معاون پژوهش نمایندگی گلستان،طی سخنانی، با تاکید بر نقش بنیادین پژوهش در پیشرفت پایدار،پژوهش را موتور محرک تولید علم،نوآوری و حل مسائل اساسی جامعه دانست و خاطرنشان کرد که بدون توجه جدی به پژوهش، مسیر توسعه علمی و فناورانه با چالش های جدی مواجه خواهد شد.
معاون پژوهش نمایندگی گلستان، آشنایی با روشهای تحقیق، عضویت در انجمنهای علمی و پژوهشی و حضور فعال در نشستهای علمی و تخصصی را از مهمترین عوامل بیرونی مؤثر در رشد و تعالی پژوهش برشمرد.
وی همچنین به ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی نمایندگی گلستان پرداخت.
در ادامه این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین دکتر نیکخو امیری، رئیس نمایندگی گلستان، با استناد به حدیث شریف «تألفوا و تعاطفوا»، بر ضرورت مهربانی، همدلی و تعامل سازنده در فضای علمی تأکید کرد و عنوان کرد: «هر انسانی در هر جایگاهی باید اهل محبت باشد و اگر فردی نتواند مهربانی کند، لازم است درمان آن را در درون خود جستوجو کند.»
رئیس نمایندگی گلستان، همچنین هفته پژوهش را فرصتی ارزشمند برای تقویت تعامل میان پژوهشگران،نهادهای علمی و بخش اجرایی دانست و بر لزوم حمایت از ایده های نو، ظرفیت های پژوهشی و نیروی انسانی متخصص تاکید کرد.
در پایان این آیین، از جمعی از فعالان پژوهشی نمایندگی گلستان با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.
Δ