دیدار نماینده المصطفی با یکی از رهبران بزرگ هندو

رئیس نمایندگی جامعه المصطفی در بازدید از یکی از بزرگ‌ترین مراکز عبادی هندوها، با گوسوامی ششیل مهاراج یکی از بزرگترین رهبران آیین هندو، دیدار و گفتگو نمود.

ششیل مهاراج ضمن استقبال صمیمی از رئیس نمایندگی جامعه المصطفی، در ابتدا با مردم ایران ابراز همدردی کرده و گزارشی از فعالیت های انجام شده توسط هندوها نسبت به اتفاقات اخیر در ایران و شهادت مقام معظم رهبری ارائه نمود.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حسینی ضمن تشکر از ابراز احساسات مردم هندوستان، بیان داشت: رفتار محبت‌آمیز و دوستانه مردم هندوستان، نشانه روابط مستحکم تاریخی، فرهنگی و تمدنی ملت ایران و هند است و فرهنگ زندگی مسالمت‌آمیز ادیان، که در هند دیده می‌شود، می‌تواند فرصت و ظرفیت بسیار مهمی برای گسترش همکاری علمی و فرهنگی دوجانبه باشد.

وی با تأکید بر ضرورت همکاری بیشتر پیروان ادیان، به ویژه در زمینه‌های اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی، ابراز کرد: هدف عالی و رسالت بزرگ همه انبیا و اولیای خدا، دعوت انسان‌ها به زندگی سعادتمندانه و گسترش ارزش‌های اخلاقی و انسانی بوده است.

رئیس نمایندگی جامعه ‌المصطفی بر آمادگی جامعه ‌المصطفی برای تقویت گفت‌وگوی ادیان و همکاری آموزشی و پژوهشی، در زمینه شناخت ادیان، برگزاری کنفرانس های مشترک علمی در اسلام و آیین‌های هندی تاکید نمود.

شایان ذکر است در این دیدار مقرر شد نمایندگی جامعه‌المصطفی و رهبران دینی هند در خصوص برگزاری کنفرانس بین المللی با موضوع”سعادت بشری از منظر اسلام، هندوئیسم و سیکیسم” جلسات مشترک بیشتری برگزار نمایند.