در این جلسه معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری، مدیر مدرسه جهانگیر خان قم حجت الاسلام والمسلمین دکتر جوی باری، مدیر مجتمع پژوهش بین الملل، دکتر شیعی، مدیر بخش آسیا و اقیانوسیه حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین امیر خوانی، معاون ارتباطات نمایندگی، حجت الاسلام والمسلمین سید اطهر جعفری و علمای بزرگ هند در این جلسه هم حضور داشتند۔
در ابتدای جلسه رئیس نمایندگی با اشاره به برنامه مدارس عصری، اظهار داشت: ما برای مدارس عصری برنامه ای تعریف کرده ایم که طبق آن دانشجو می تواند تا گرفتن مدرک دیپلم دوره کاردانی را بگذراند و بعد از فارغ التحصیلی می تواند با همین مدرک در المصطفی ادامه تحصیل دهد.
حجت الاسلام والمسلمین شاکری در ادامه ابراز داشت: هندوستان علمای بزرگ، مفسر قرآن و مجتهد داشت ولی اینها به فراموشی سپرده شده اند وما در این یک سال اخیر برای احیای شخصیت های علمای هندوستان سمینار های متعددی برگزار کرده ایم تا بتوانیم سیرت و روش تبلیغ این علماء را برای جوانان الگو قرار دهیم.
در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین کلب جواد ضمن عرض خیر مقدم و تقدیر وتشکر از نمایندگی جامعةالمصطفی اظهار داشت:ما امروز یک اجلاس سراسری کشور در حسینیه بزرگ لکهنو داشتیم که در آن حدودا ۳۰۰ نفر از علمای بزرگ هندوستان شرکت کردند و در مورد مسائل شیعیان هندوستان سخنرانی کردند.
وی با اشاره به برنامه عصری المصطفی ابراز داشت: این برنامه خیلی خوب است و شما می توانید این برنامه را در مدارس عصری ما هم اجرا کنید و ما در این مورد با شما همکاری خواهیم کرد۔
وی در آخر بابت برگزاری سمینارها از نماینده المصطفی تشکر کرد و گفت: این تراث مسلمانان و بخصوص ملت هندوستان هست که باید احیا شود ما هم حاضر هستیم یک سمینار مشترک برای موالنا دلدار حسین در لکهنو برگزار کنیم.
Δ