در مراسمات شبهای احیا و لیالی قدر که در شبهای ۱۹، ۲۱ و ۲۳ ماه مبارک برگزار گردید. جهت بهرهبرداری حداکثری معرفتی دانشپژوهان برنامههای متنوعی تا نماز صبح طراحی و اجرا شد که به شرح ذیل است:
۱٫ قرائت قرآن ۲٫ دعای افتتاح ۳٫ نماز دو رکعتی ۴٫ استغفار ۷۰ مرتبه ۵٫ استغفار ۱۰۰ مرتبه ۶٫ لعن ۱۰۰ مرتبه ۷٫ زیارت امام حسین(علیه السلام) ۸٫ خواندن دعای اللهم انی امسیت…. ۹٫ مداحی ۱۰٫ سخنرانی و قرآن به سر گرفتن ۱۱٫ دعای جوشن کبیر ۱۲٫ دعای ابوحمزه ثمالی ۱۳٫ مناجات شب قدر ۱۴٫ دعای مکارم اخلاق ۱۵٫دعای سحر ۱۶٫ نماز صبح
در این مراسمات در شبهای مختلف از اساتید و دانش آموختگان المصطفی جهت سخنرانی و قرآن بر سر گرفتن بهرهمند شدیم که مورد توجه و استقبال دانشپژوهان قرار گرفت. در این لیالی از حضور حجت الاسلام دکتر ریحان یاسین، حجت الاسلام دکتر صالح و دیگر اساتید بومی بهرهمند شدیم که در واقع در این ایام به نقش امیرالمومنین در تشکیل حکومت اسلامی، تبیین اهمیت و جایگاه شب قدر پرداختند.
در این مراسمات با شب زندهداری و انجام اعمال شبهای قدر جهت تربیت معنوی دانشپژوهان بسیار موثر بوده و انجام اعمال و درک این شبها به صورت عملی بسیار با اهمیت بوده است. چرا که در بین دانشپژوهان جماعت اهل سنت نیز حضور داشتند این خود به نوعی جلسه درس عملی برای آنها بوده است.
Δ