در این نشست که یازدهم اردیبهشت ماه برگزار گردید ، سرکارخانم حسینی واعظ مدیر حوزه های علمیه خواهران استان گلستان به ایراد سخن پرداخت.
وی با اشاره به آیه شریفه ۳۵ سوره مبارکه احزاب که سند محکم و متقنی بر برابری ارزش های انسانی زن و مرد است گفت:خداوند میفرماید: “إِنَّ المُسلِمینَ وَالمُسلِماتِ وَالمُؤمِنینَ وَالمُؤمِناتِ وَالقانِتینَ وَالقانِتاتِ…” مرد مسلمان و زن مسلمان در مورد ارزشهای الهی و انسانی هیچ تفاوتی با همدیگر ندارند. هر دو وظایف مشترکی هم دارند؛ وظیفه امر به معروف مشترک است، وظیفه خدمت مشترک است، وظیفه جهاد فیسبیلالله برای هر کدام به نوعی مشترک است، مربوط به مرد یا مربوط به زن ویژه نیست. هر کدام هم وظایف ویژهای دارند که خدای متعال به خاطر اداء همین وظایف ویژه، ترکیب ساختمان جسمی و روحی آنها را هم متناسب با آن وظیفه بنا کرده است.
وی افزود : سبک زندگی غربی به زن به عنوان یک ابزار نگاه میکند نه یک انسان. آنچه که در غرب نسبت به زنان دیده می شود شامل برابری جنسیتی، تحقیر زنِ خانه دار، کالا قراردادن، ابزار تبلیغات قرار دادن زن ، ناتوان بودن زن در تربیت کودک، فقط در خدمت مرد دانستن و … است. حسینی واعظ تصریح کرد: حتی قوانینی در کتب مقدس مسیحیت و یهودیت وجود دارد که جایگاه دست چندمی زن در جامعه را نشان می دهد.
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان اذعان داشت: وقتی که مرد در تمدّن غربی، جنس برتر است و تمدّن، تمدّن مردسالار است، نتیجه این است که زن سعی میکند الگوی خودش را مرد قرار بدهد و مرد میشود الگوی زن؛ زن دنبال کارهای مردانه حرکت می کند.
وی در ادامه تشریح کرد : قرآن کریم میفرماید: ضَرَبَ اللهُ مَثَلًا لِلَّذینَ کَفَرُوا امرَأَتَ نُوحٍ وَ امرَأَتَ لوط؛ برای کفّار، دو زن الگو هستند؛ دو زنِ کافر، نمونه و الگو ی زنان کافرند: زن نوح و زن لوط که اینها به شوهرهایشان خیانت کردند؛ فَلَم یُغنیا عَنهُما مِنَ اللهِ شَیئا؛ شوهرها با اینکه پیغمبر بودند، دیگر به درد اینها نمیخورند، فایدهای برایشان ندارند. این مال کافران. بعد خداوند میفرماید وَ ضَرَبَ اللهُ مَثَلًا لِلَّذینَ آمَنُوا امرَأَتَ فِرعَون.دو زن را نام می برد برای همهی انسانهای کافر، دو زن را الگو قرار میدهد برای همهی انسانهای مؤمن؛ اعم از زن و مرد. یعنی اگر همهی مردان عالم میخواهند مؤمن باشند، الگویشان دو زن هستند: یکی زن فرعون، یکی حضرت مریم. وَ ضَرَبَ اللهُ مَثَلًا لِلَّذینَ آمَنُوا امرَأَتَ فِرعَون؛ در اوج نجابت و عفّت. وَ مَریَمَ ابنَتَ عِمرَان و حضرت مریم (سلام الله علیها) «الَّتی اَحصَنَت فَرجَهَا»که عفّت خودش را حفظ کرد، یعنی منطق اسلام و قرآن درست نقطهی مقابل تمدّن غربی که مرد را الگو قرار میدهد،و خدلوند در قرآن زن را الگو قرار میدهد؛ نه فقط برای زنان بلکه برای مردان.
Δ