رئیس جامعةالمصطفی در مراسم عمامه گذاری طلاب مجتمع آموزش عالی فقه:

امامت و زعامت جامعه، مسئله اصلی تمدن بشری است

جشن عید سعید غدیرخم و مراسم عمامه گذاری طلاب مجتمع آموزش عالی فقه، صبح امروز در مدرسه علمیه حجتیه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباسی در این مراسم ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید غدیرخم ابراز داشت: حکمت تاکید فراوان بر ضرورت زنده نگهداشتن یاد غدیر، اهمیت مسئله ولایت و پیشوایی جامعه در حفظ اسلام عزیز است. اسلام به عنوان یک دین اجتماعی که بناست جامعه اسلامی را اداره کند، بر پایه‌هایی همچون نماز، روزه، زکات و حج استوار است که ارکان دین به شمار می‌آیند و مهم‌ترین آنها، رکن امامت است.

وی اهمیت حادثه غدیر را به دلیل توجه به مسئله زعامت و سرپرستی جامعه دانست و خاطرنشان کرد: عمده‌ترین تفاوت میان نظام‌های اجتماعی، نگاه آنها به نحوه‌ی پیشوایی و زعامت جامعه است. امروز رهبران نظام‌های مبتنی بر لیبرال سرمایه‌داری را رهبرانی با نازل‌ترین ویژگی‌های اخلاقی شکل می‌دهند و با این حال ادعای برخورداری از نظام آرمانی برای بشر داشته و خود را پایان تاریخ می‌نامند. آنچه نظام الهی را متمایز می‌نماید، خصوصیات پیشوایی و امامت جامعه است.

رئیس جامعةالمصطفی در ادامه ضمن تبیین برخی ویژگی‌های پیشوای نظام اجتماعی در نگاه اسلام، تصریح کرد: آیات سوره مائده که تکمیل رسالت را منوط بر اعلام جانشینی حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) می‌نماید، بیانگر اهمیت مسئله امامت است. بسیاری از مفسران اهل سنت از جمله سیوطی نیز اذعان داشته‌اند که این آیه در روز غدیر نازل گردید.

وی رشد و کمال فردی را جز در سایه یک حکومت الهی و معنوی بسیار دشوار دانست و اظهار داشت: برخی روشنفکران به اصطلاح دین‌شناس، در ایران و سایر نقاط جهان، تحت تاثیر اندیشه‌های جدید سکولار، مدعی هستند اسلام دخالتی در سیاست و جامعه ندارد. چطور ممکن است باور به خدا و آخرت هیچ نمودی در رفتار و روابط اجتماعی و بین‌المللی ما نداشته باشد؟ اسلام تکمیل دین و اکمال نعمت را به زعامت جامعه می‌داند. تفاوت تمدن اسلامی که امروز انقلاب اسلامی پرچمدار آن است با سایر نظامات مدعی تسلط بر عالم، تاکید بر مسئله حاکمیت ارزش‌های الهی در سایه حکومت دین است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباسی امامت را مسئله اصلی تمدن بشری برشمرد و یادآور شد: اینکه پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) در حجةالوداع در منطقه غدیر خم به قدری توقف کردند تا کسانی که رفته‌اند، بازگردند و آنها که نیامده‌اند نیز خود را برسانند، نشان از اهمیت مسأله غدیر دارد که هیچ کس نمی‌تواند اصل آن را انکار نماید. در آغاز خطبه غدیر، پیامبر ابتدا ولایت خود بر مومنان را مطرح و تایید مسلمانان را نسبت به این ولایت اخذ می‌نماید. در ادامه پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) همین ولایت را برای امیرالمومنین(علیه السلام) مطرح نموده و مسلمانان نیز با ایشان بیعت می‌کنند. این ماجرای بزرگ غدیر است که پیام آن در تاریخ بجای مانده است و شما عزیزان که امروز لباس روحانیت را به تن می‌نمایید، پرچمدار همان مسیر و هدف هستید.

رئیس جامعةالمصطفی پیروز نهایی نبرد میان حق و باطل را متعلق به جبهه حق دانست و اظهار داشت: همه امکانات و دستگاه‌های تبلیغاتی جبهه شیطان و پیروان آنها در برابر قدرت لایزال الهی و سنت خدای متعال، چیزی بیش از کیدی ضعیف و قدرتی پوشالی نیست و همه شما عزیزان باید شاکر توفیق بزرگی باشید که در راه خدمت به دین خدا بدست آورده‌اید. البته سختی‌هایی نیز در این مسیر وجود دارد که باید خود را برای آنها آماده نمایید و انشالله عنایت و دعای حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) نیز در همه حال همراه شما خواهد بود.

شایان ذکر است در ادامه این مراسم شماری از طلاب غیرایرانی مجتمع آموزش عالی فقه، به دست رئیس جامعةالمصطفی به لباس مقدس روحانیت مشرف شدند.