حجت الاسلام جواد رقوی معاون پژوهشی نمایندگی جامعةالمصطفی ضمن ارائه گزارشی از برنامه های هفته پژوهش این نمایندگی اظهار داشت: در هفته پژوهش دستاوردهای پژوهشی نمایندگی جامعةالمصطفی در خراسان در سه مکان داخل نمایندگی و مدارس نمایندگی، ارائه فعالیت ها و دستاوردهای به صورت متمرکز با مدیریت سازمان مرکزی المصطفی در قم و در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و تولیدات پژوهشی استان خراسان رضوی و در محل نمایشگاه بین المللی مشهد مقدس ارائه خواهد شد.
وی درخصوص جایگاه پژوهش در میان سیاست های کلان جامعة المصطفی گفت: در مجموع در نگاه کلان المصطفی مقوله پژوهش از جایگاه ویژه و خوبی برخوردار است و این باب شامل بحثهای ساختاری و بحث سیاستها و آیین نامه ها است.
معاون پژوهشی نمایندگی المصطفی در خراسان افزود: تدوین برنامه های اجرایی و عملیاتی سازی آیین نامه ها، فراهم کردن ابزار و شرایط کافی برای عملیاتی کردن آیین نامهها و برنامه های موجود به لحاظ نیروی انسانی و بودجه، موجب تسریع در روند نیل به اهداف کلان و برنامه ریزیهای جامعه المصطفی در مقوله پژوهش می گردد.
وی در پاسخ به این سوال که در میان هدف گذاریهای پژوهشی مهم ترین هدف المصطفی در حوزه پژوهش چیست؟ گفت: سیاست المصطفی حرکت در جهت مرجعیت علمی در حوزه علوم اسلامی و علوم انسانی است و برای این هدف برنامه ریزی شده و در همه حوزه های تدریس، تبلیغ و مدیریت فرهنگی پژوهش درمثابه اساس و پایه هرگونه فعالیت درالمصطفی تعریف شده است.
حجت الاسلام رقوی با بیان این که اگر بخواهیم نسبت به فعالیت های پژوهشی قضاوت عینی داشته باشیم این فعالیتها را در چند حوزه می توان تقسیم کرد، اظهار داشت: اولین حوزه فعالیت، بسترسازی پژوهشی است که شامل فعالیتهایی مانند برگزاری همایشها، راهاندازی نشریات، برگزاری و اجرای نشستهای علمی، کرسیهای ترویجی و تخصصی است و حوزه دیگر حوزه تولیدات و بروندادهای پژوهشی است که شامل انتشار مقالات در نشریات داخلی و خارجی المصطفی مثل نشریات سازمانی و غیر سازمانی و نشریات مربوط به مجامع و مراکز علمی دیگر و چاپ کتب و تولیدات بدست آمده از کرسی های علمی است.
معاون پژوهشی نمایندگی المصطفی در خراسان با تآکید بر این که انجمن های علمی طلاب یک نمایه از مجموعه فعالیتهای پژوهشی جامعه المصطفی هستند، خاطرنشان کرد: هدف انجمنهای علمی از جهتی کاروزی طلاب و از جهتی زمینه سازی برای تولیدات پژوهشی توسط طلاب است .
وی افزود: نمایندگی جامعةالمصطفی با راهاندازی ۱۷ انجمن علمی پژوهشی، رونق نشستهای علمی، کارگاهها، نشریات، همایشهای داخلی و سایر فعالیتهای پژوهشی را گسترش داده؛ مهارت افزایی و دانش افزایی اساتید، طلاب، پژوهشگران و اعضای هیات علمی را در دستور کار قرار داده است.
حجت الاسلام رقوی در پاسخ به برنامه معاونت پژوهشی برای تقویت فعالیت پژوهشی اظهار داشت: پژوهش مرکب از چهار مؤلفه بسترسازی، مهارت افزایی، تولید و عرضه است و تقویت پژوهشی باید متوازن در تمام این حوزها انجام بگیرد.
معاون پژوهشی نمایندگی المصطفی در خراسان تصریح کرد: در زمینه بسترسازی اقدامات خوبی در مجموعه انجام شده است. همچنین ما به لحاظ برگزاری همایش منطبق با استاندارهای علمی وزارت علوم از جایگاه خوبی در المصطفی برخورداریم و همواره مقالات ما در پایگاه المصطفی نمایه شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ