حجتالاسلاموالمسلمین میرعلی، معاون پژوهش مجتمع آموزش عالی علومانسانی، پیش از ظهر امروز در آئین رونمایی از آخرین دستاوردهای پژوهش اساتید و دانشپژوهان این مجتمع، هفته پژوهش را فرصتی برای بازنگری سطوح فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی دانست و اذعان داشت: مجتمع آموزش عالی علومانسانی اسلامی المصطفی نوع فعالیتها و رویکردهایش در حوزه پژوهش را مبتنی بر قالب آموزش پژوهشمحور و تربیت پژوهشگران متمرکز نموده است.
وی پیگیری و جهتدهی به پژوهشهای بنیادی و کاربردی در حوزه علومانسانی اسلامی را از رسالتهای این مجموعه توصیف کرد و ابراز داشت: علومانسانی که مبتنی بر بررسی کنشهای انسان شکلگرفته، در ارتباط با علوم اسلامی هدف مهمی چون؛ حیات طیبه را نشانه میگیرد.
معاون پژوهش مجتمع آموزش عالی علومانسانی اسلامی در تبیین بعد توصیفی علومانسانی بر اهمیت توجه به روشها و در بررسی بعد توصیهای بر هنجارها و ارزشهای اسلامی تأکید کرد و ابراز داشت: مجتمع آموزش عالی علومانسانی اسلامی المصطفی در بخش آموزش، عمده فعالیتهای اساتید را متمرکز بر تدوین طرح تحول آموزشی متمرکز ساخته و بخش قابلتوجهی از آن عملیاتی شده است.
حجتالاسلاموالمسلمین میرعلی با بیان این که اسلامیسازی علومانسانی مبتنی بر تداوم فعالیتهای پژوهش در گذر زمان شکل میگیرد، اظهار داشت: کارگاههای مهارتی و محتوایی، نشستهای علمی و کرسیهای علمی و آزاداندیشی، مجتمع آموزش عالی علومانسانی اسلامی، ضمن تصریح بر رویکرد انتقادی، بر محوریت نگاه اسلامی به حوزه علومانسانی برگزار میشوند.
وی با تأکید بر این که در سال جاری بیش از ۴۰ مقاله از مقالات اساتید محترم و دانشپژوهان مجتمع آموزش عالی علومانسانی در نشریات خارج از مجموعه به چاپ رسیده است، اظهار داشت: در هفته پژوهش برنامههای متنوعی چون برپایی مسابقه دانشی با تمرکز بر کتاب «مبانی علومانسانی اسلامی» برگزار خواهد شد.
معاون پژوهش مجتمع آموزش عالی علومانسانی برگزاری ۱۲ نشست علمی و ۸ کرسی علمی ترویجی و نظریهپردازی را از دیگر رویکردهای علمی این مجموعه توصیف کرد و ابراز داشت: ادامه برپایی سلسلهنشستهای تخصصی در حوزه اسلامیسازی علومانسانی و برگزاری کارگاهها تخصصی دانشافزایی از دیگر عناوین برنامههای هفته پژوهش است.
وی برگزاری ۳۰ نشست و ۲۰ کرسی علمی ترویجی را تنها بخشی از دستاوردهای مجتمع آموزش عالی علومانسانی اسلامی المصطفی از ابتدای سال تا کنون برشمرد و ابراز داشت: تألیف ۲ کتاب و انتشار ۱۶ شماره از نشریات علمیپژوهشی با محوریت دانشپژوهان، آغازی بر قلمفرسایی المصطفائیان در حوزه اسلامیسازی علومانسانی است.
حجتالاسلاموالمسلمین میرعلی تدوین ۲ نشریه و تصویب ۶ نشریه علمی تخصصی را از دیگر رویکردهای معاونت پژوهش مجتمع توصیف کرد و ابراز داشت: در یک سال اخیر ضمن تصویب دو طرح پژوهشی، آثار فاخر متنوعی در رشتههای مختلف علومانسانی به رشته تحریر درآمده است.
در این مراسم که با حضور رئیس مجتمع آموزش عالی علومانسانی برگزار شد، از کتابهای «پژوهشی در علوم رفتاری و تربیتی با رویکرد اسلامی»، «آئین دادرسی جزایی افغانستان(کلیات، دعاوی و ادله اثبات)»، «پژوهشهای روانشناسی اسلامی»، «از وهم تا فهم (تأملی بر دینستیزیها و ایمان گریزیها)»، «میراث محسن (آثار و یادگارهای آیتالله محسنی(ره))» و «ترسیم با نقاب مذهب در آسیای مرکزی» رونمایی شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ