وی افزود: ما از نظر کمیت ناشران و همچنین تعداد کتابهای منتشر شده وضعیت خوبی داریم ولی باید بتوانیم آثار علمی تولید شده در مراکز مختلف علمی و فرهنگی کشور را به جهان عرضه کنیم. بُعد بینالمللی این رویداد فرهنگی مهم، کشورمان را تقویت میکند و باید در این زمینه بیشتر تلاش کنیم.
رئیس جامعةالمصطفی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت نشر داخلی کشور ما قابل قبول است ولی در زمینه بینالمللی هنوز جای کار زیادی داریم. جامعه المصطفی یک مرکز بینالمللی است که سعی میکند آثارش را در تراز بینالمللی و تا حد امکان به زبانهای مختلف منتشر کند. آثار جامعه المصطفی تا به امروز به بیش از ۴۰ زبان زنده دنیا منتشر شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری، درباره استقبال مردم از نمایشگاه کتاب تهران گفت: استقبال امسال از نمایشگاه بینالمللی کتاب تا به اینجا خوب بوده است. با توجه به این که در دوران کرونا یک سری مشکلاتی به وجود آمد، برگشت دوباره به استقبال سالهای قبل از کرونا از نمایشگاه کتاب کمی زمانبر است.
وی در تشریح فعالیتهای جامعةالمصطفی در عرصه بین الملل خاطرنشان ساخت: جامعةالمصطفی یک مرکز آموزشی است ولی کار پژوهشی هم در این مرکز انجام میشود. طبیعتاً بعد از زبان فارسی که زبان اصلی ماست و بیشتر تولیدات ما به زبان فارسی است، زبانهایی که نزدیکی فرهنگی بیشتری با ما دارند مثل زبان عربی، در اولویت جامعه المصطفی برای چاپ کتاب قرار دارند.
آیت الله دکتر عباسی در پایان در رابطه با فعالیتهای جامعةالمصطفی گفت: المصطفی بیش از ۴ هزار اثر منتشر کرده است و علاوه بر زبان فارسی و عربی، کتابهایی به زبانهای اردو، ترکی، انگلیسی و… نیز انتشار یافته است ولی طبیعتاً تولید آثار مختلف به زبانهای نزدیک با فرهنگ ما در اولویت است.
Δ