گشایش ساختمان شعبه ۲ آموزشگاه حضرت فاطمه(س)

ساختمان شماره دو آموزشگاه حضرت فاطمه(سلام الله علیها)، صبح امروز با حضور رئیس جامعةالمصطفی در شهرک مهدیه قم افتتاح شد.

آیت الله دکتر عباسی پس از افتتاح و بازدید از این ساختمان، از ساختمان شماره یک آموزشگاه نیز بازدید به عمل آورد و با مسئولان و مربیان این آموزشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی ضمن تقدیر از همه دست اندرکاران مرکز امور خانواده المصطفی به ویژه مسئولان و مربیان آموزشگاه حضرت فاطمه(سلام الله علیها)، اظهار داشت: نگاه المصطفی به مسئله خانواده فراگیران، متفاوت با سایر مراکز علمی است زیرا این مرکز علمی رسالت متفاوتی را دنبال می نماید. خانواده ها در جامعةالمصطفی موضوعیت دارند و هزاران نفر از همسران و فرزندان طلاب غیرایرانی ما مجموعه عظیمی به شمار می آیند که در ماموریت فرهنگی آموزشی المصطفی به عنوان جامعه مخاطب مطرح هستند و باید در کنار طلاب، فرصت لازم را برای رشد و تعالی آنان فراهم نماییم.

رئیس جامعةالمصطفی در کنار خدمات رفاهی و پشتیبانی، ارائه خدمات فرهنگی به خانواده طلاب غیرایرانی را ضروری دانست و تاکید کرد: مرکز امور خانواده باید به ابعاد فرهنگی و رشد و تعالی تربیتی خانواده ها توجه داشته باشد. برگزاری مراسمات مذهبی، تشکیل هیئات، برنامه های آموزشی و… از جمله این خدمات به شمار می آیند.

رئیس المصطفی با تاکید بر ضرورت توسعه زیرساخت های مناسب برای ارائه خدمات آموزشی و فرهنگی به خانواده طلاب المصطفی، تصریح کرد: افتتاح شعبه دوم آموزشگاه حضرت فاطمه(سلام الله علیها) در شهرک مهدیه الگوی خوبی است که می تواند در سایر مناطق مانند مجتمع آموزش عالی بنت الهدی در پردیسان نیز مدنظر قرار گیرد.

آیت الله دکتر عباسی، آموزش زبان فارسی به خانواده طلاب غیرایرانی را بسیار مهم دانست و گفت: زبان فارسی دروازه ورود به معارف اهل بیتی و آشنایی با گفتمان انقلاب اسلامی است. ارائه آموزش های قرآنی و معارفی به خانواده طلاب علوم دینی حتما مورد نیاز ماست. این آموزش ها انواعی دارد که در بسته های مختلف می توان تعریف و آنها را در آموزشگاه ارائه نمود. در شیوه ارائه نیز باید به سمت توسعه روش ها از جمله آموزش غیرحضوری و نیمه حضوری حرکت نماییم.

وی سومین بخش از خدمات المصطفی به خانواده طلاب را آموزش های مهارتی و اشتغال آفرین برشمرد و تاکید کرد: این مهارت ها مانند خیاطی، بافندگی و … برای خانواده طلاب ما بسیار مهم است زیرا علاوه بر توانمندسازی فراگیران، به اقتصاد خانواده نیز کمک فراوانی نموده و پشتوانه کار فرهنگی طلاب خواهد بود.

رئیس جامعةالمصطفی در پایان با اظهار امیدواری نسبت به فراهم نمودن امکانات مناسب تر برای آموزشگاه حضرت فاطمه(سلام الله علیها)، بر ضرورت استفاده از ظرفیت های داخلی در المصطفی تاکید کرد و یادآور شد: مرکز امور خانواده باید تلاش نماید تا حد امکان از ظرفیت فراگیران جامعةالمصطفی در ارائه خدمات خود بهره مند گردد و از این فرصت ها نهایت استفاده صورت پذیرد.

گفتنی است حجت الاسلام والمسلمین قاضوی در ابتدای این جلسه ضمن تشکر از همه مسئولان و مربیان آموزشگاه حضرت فاطمه(سلام الله علیها)، گزارشی از خدمات ارائه شده در این زمینه به خانواده طلاب المصطفی ارائه نمود.